40χρονη γυναίκα απέκτησε παιδί με παρένθετη μητέρα την αδελφή της!

Η 40χρονη σήμερα Λόρι, αντιμετώπιζε σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας από την εποχή που ήταν έφηβη.

40χρονη γυναίκα απέκτησε παιδί με παρένθετη μητέρα την αδελφή της!

Όλα προκλήθηκαν από την μονοπυρήνωση που πέρασε η οποία και της άφησε ελκώδη κολίτιδα. Πρόκειται για φλεγμονώδη νόσο του εντέρου η οποία ονομάζεται νόσος του Κρον. Ύστερα, όμως ήρθαν ακόμα πιο μεγάλα προβλήματα καθώς έπαθε παράλυση στομάχου και εντέρων, κάτι που την ανάγκασε να υποβληθεί σε εγχείρηση για γαστρικό βηματοδότη. Από τότε ζει έτσι και φυσικά οι γιατροί της απέκλειαν την πιθανότητα να μείνει έγκυος καθώς θεωρούσαν πως μία εγκυμοσύνη θα έθετε σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή.

Η αδελφή της Τάμι, όταν πριν από δύο χρόνια η Λόρι άκουγε τον γιατρό της να αποκλείει την πιθανότητα να γίνει μητέρα, της πρότεινε να κυοφορήσει εκείνη το παιδί που ήθελε να αποκτήσει. Η Λόρι όμως ήταν ανένδοτη.

Δεν ήθελε να υποβάλει την αδελφή της σε μία τέτοια δοκιμασία ενώ επιπλέον ήθελε να εξαντλήσει και τα δικά της περιθώρια και εκείνα της Τάμι σε ό,τι αφορά τη μητρότητα.

Τα χρόνια πέρασαν και η Τάμι ξαναπρότεινε στην αδελφή της να γίνει παρένθετη μητέρα του παιδιού της. Και τότε η Λόρι είπε ναι. Η Τάμι θα έμενε έγκυος από το ωάριο της Λόρι και το σπέρμα του συζύγου της τελευταίας.

Από την πρώτη κιόλας προσπάθεια, η Τάμι, η οποία στο μεταξύ είχε αποκτήσει δίδυμες κόρες με τον άντρα της, έμεινε έγκυος στο μωρό της αδελφής της.

Πριν από λίγες μέρες, ήρθε στον κόσμο ο γιος της Λόρι, ο Μέισον ο οποίος είναι ανιψιός της παρένθετης μαμάς του, της Τάμι. Και η ευτυχία στην οικογένεια φυσικά, δεν περιγράφεται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved