Grow up: Tα πέντε πράγματα που συνειδητοποιείς για τη μόδα καθώς μεγαλώνεις

Και σε κάνουν όχι μόνο πιο σοφή, αλλά και πιο στυλάτη.

Grow up: Tα πέντε πράγματα που συνειδητοποιείς για τη μόδα καθώς μεγαλώνεις

«Το να μεγαλώνεις δεν είναι κατάρα, είναι ευλογία» και πριν βιαστείς να πιστέψεις πως το μόνο που κάνουμε σε αυτό το άρθρο είναι να αναπαραγάγουμε αυτό το γλυκούλι κλισέ, διάβασε τα 5 πράγματα που μας έχει διδάξει ο χρόνος που περνάει όσο αφορά την μόδα και όλα όσα αυτή περιλαμβάνει.

Τα υφάσματα και τα υλικά έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από όσο νομίζεις

Στα 20 αγοράζεις σωρηδόν φτηνά και στυλάτα ρούχα που δεν σε νοιάζει ούτε πώς πλένονται, ούτε αν ζαρώνουν εύκολα, σε πολλές περιπτώσεις ούτε καν αν σε κολακεύουν ιδιαίτερα. Σε ενδιαφέρει να έχεις πολλά και fashionable κομμάτια για να εναλλάζεις στις αλλεπάλληλες εξόδους σου. Στα 30 οι προτεραιότητες σου αλλάζουν γι’ αυτό και αρχίζεις να επενδύεις σε διαχρονικά ρούχα από πολυτελή υλικά όπως το μετάξι και τι κασμίρι. Η ποιότητα παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από την ποσότητα και αυτό ισχύει και στα ρούχα.

Το να οργανώνεις σωστά την ντουλάπα σου είναι σπουδαίο πράγμα

Καλό το κουβάρι με ρούχα πάνω στην καρέκλα που είχες στο φοιτητικό σου διαμέρισμα. Στην «ενήλικη» ζωή σου πρέπει όμως να το αντικαταστήσεις με μία ντουλάπα στην οποία πρυτανεύει η λογική και η τάξη. Τα ρούχα σου είναι χωρισμένα σε είδη και χρώματα και φυσικά έχεις πετάξει προ πολλού πράγματα που δεν φοράς. Έτσι μπορείς εύκολα και γρήγορα να αξιολογείς κάθε μέρα τις εναλλακτικές σου και να βρίσκεις αμέσως τι πρέπει να βάλεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved