Δέκα συμβουλές ομορφιάς για νέες μαμάδες

Είστε μια νέα μανούλα και αυτό σημαίνει ότι τον περισσότερο χρόνο της ημέρας σας τον σπαταλάτε με το μωρό σας. Διοχετεύετε όλη σας την ενέργεια στο πιο πολύτιμο πλάσμα που φέρατε στο κόσμο και καλά κάνετε!

Δέκα συμβουλές ομορφιάς για νέες μαμάδες

Σίγουρα θα έχετε κουραστεί και προτιμάτε αυτή τη λίγη πολύτιμη ώρα που σας μένει να μην κάνειτε τίποτα απολύτως. Μπορείτε όμως να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με γρήγορες και εύκολες συμβουλές ομορφιάς που θα βρείτε παρακάτω:

1. Σχηματίστε τα φρύδια σας με λίγο τζελ και τη βοήθεια μιας μικρής βούρτσας, ειδικής για αυτό το σκοπό.
2. Μπορείτε να κάνετε μια άμεση επίσκεψη σε σπα. Όχι δεν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι σας, γιατί πολύ απλά το σπα είναι στο σπίτι σας. Την ώρα που το μικρό σας κοιμάται, μπείτε για ένα ζεστό μπανάκι, εκμεταλλευτείτε τον ατμό που έχει δημιουργηθεί και ρίξτε μέσα στο νερό αρωματικά άλατα, θα χαλαρώσετε τόσο που μετά όλα θα σας φαίνονται παιχνιδάκι.
3. Χρησιμοποιήστε μία καθαριστική βούρτσα προσώπου για να πλένετε το πρόσωπό σας, οι τρίχες που έχει πάνω θα κρατήσουν το δέρμα σας τόσο λαμπερό όσο του μωρού σας.
4. Όταν δεν έχετε χρόνο, χρησιμοποιείστε ένα ψυχρό τζελ για τα μάτια που μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων.
5. Βάλτε λίγο gloss στα χείλη σας και επιλέξτε μια ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών κατά μήκος του βλεφάρου σας ή ένα απαλό μολύβι ματιών και θα έχετε μια ξεκούραστη εμφάνιση στο λεπτό.
6. Έχετε υγρά μαντηλάκια όπου και αν βρίσκεστε, δίπλα στο κρεβάτι σας ή στην κούνια του μωρού. Με αυτό τον τρόπο θα είστε ενυδατωμένη χωρίς να «αφήνετε» την κρέμα ημέρας σας πάνω στο προσωπάκι του μωρού σας.
7. Χρησιμοποιήστε μαλακτικό και πιάστε τα μαλλιά σας σε πλεξούδες. Έχετε 2 στυλ σε ένα! Κατ’ αρχάς, οι πλεξούδες θα κρατήσουν τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπό σας ενώ το μαλακτικό τα θρέφει. Αφού λύσετε τις πλεξούδες θα έχετε ωραία κυματιστά μαλλιά.
8. Ενώ φτιάχνετε τη φρουτόκρεμα του μωρού σας, γιατί να μην πιείτε και εσείς ένα υγιεινό και πλούσιο σε βιταμίνες smoothie; Βοηθά να κρατήσετε το δέρμα σας φωτεινό.
9. Χρησιμοποιήστε βαζελίνη ή μία πολύ ενυδατική κρέμα στις φτέρνες σας και φορέστε κάλτσες. Τα πόδια σας θα γίνουν τόσο μαλακά όσο το δερματάκι του μωρού σας.
10. Ενυδατωθείτε! Να πίνετε πολύ νερό, είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώθετε καλά μέσα-έξω.

Αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνεται και φροντίστε τον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε ότι πάνω απ’ όλα είστε γυναίκα και το αξίζετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved