Βλέπετε την κούραση στο δέρμα σας; Aυτή η μάσκα θα σας αναζωογονήσει!

Το πρόσωπό σας έχει αρχίσει να μαρτυρά την εξάντληση... Το δέρμα σας έχει γίνει θαμπό και εσείς βλέπετε στον καθρέφτη την κούραση που νιώθετε!

Βλέπετε την κούραση στο δέρμα σας; Aυτή η μάσκα θα σας αναζωογονήσει!

Όταν το δέρμα είναι κουρασμένο τότε τίποτε δεν λειτουργεί σωστά, φαίνεται θαμπό, δεν έχει ομοιόμορφο τόνο, είναι αφυδατωμένο, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές είναι πολύ πιο έντονες. Μην ανησυχείτε! Υπάρχουν μία εντελώς ανέξοδη, πανεύκολη λύση, με υλικά που έχουμε ολοι στο σπίτι μας! Η πιο απλή μάσκα που χαρίζει όμορφο, λαμπερό και ήρεμο δέρμα, απαιτεί μόλις τρία υλικά:

- Χυμό από 1 λεμόνι

- 2 κ.σ. ζάχαρη και

- 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Τα ανακατεύετε και απλώνετε στο δέρμα σας, αφήνοντας για 20 λεπτά. Η ζάχαρη και το λεμόνι συνεργάζονται για να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα ενώ το ελαιόλαδο ενυδατώνει και βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας σου. Ηρεμο, λαμπερό δέρμα σε πολύ λιγο, χωρίς έξοδα, στο σπίτι σας.

Είναι δε, τόσο αγνά τα υλικά, που μπορειτε να την επαναλαμβάνετε κάθε βδομάδα.

Και φυσικά, μην ξεχνάτε να είστε συνεπής με τον καθαρισμό του προσώπου σας πριν κοιμηθείτε, και με μία συχνή απολέπιση με ένα scrub, προκειμένου να μπορέσει να «ανασάνει» η επιδερμίδα μας από τα νεκρά κύτταρα και να απορροφήσει καλύτερα τις καλλυντικές ουσίες που της προσφέρουμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved