Πες αντίο στις ραγάδες της εγκυμοσύνης με αυτά τα 5 προϊόντα περιποίησης!

Η χαρά κάθε μέλλουσας μαμάς είναι απερίγραπτη! Φροντίζεις τον εαυτό σου, προσέχεις τη διατροφή σου και ακολουθείς πιστά τις συμβουλές του γιατρού σου για να είσαι έτοιμη και υγιής για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου. Με τις ραγάδες, όμως, τι γίνεται; Μην ξεχνάς ότι είναι και αυτές ένα από τα «σημάδια» της εγκυμοσύνης που βιώνει κάθε γυναίκα λόγω της αυξομείωσης του βάρους της. Δεν χρειάζεσαι να αγχώνεσαι, διότι υπάρχει τρόπος να τις προλάβεις!

Πες αντίο στις ραγάδες της εγκυμοσύνης με αυτά τα 5 προϊόντα περιποίησης!

Μην ξεχνάς ότι η πρόληψη είναι η λέξη-κλειδί. Και το μυστικό για να μην δυσκολευτείς να αντιμετωπίσεις τις ραγάδες αργότερα είναι ένα: Ενυδάτωση! Συγκεντρώσαμε τις πιο αποτελεσματικές φαρμακευτικές κρέμες για κάθε μαμά!

Η APIVITA | NATURAL OIL Φυτικό Έλαιο Αμύγδαλο

APIVITA

Το αμυγδαλέλαιο είναι το βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την πρόληψη των ραγάδων και την περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, βιταμίνες Β, Α και Ε που θα ενυδατώσουν σημαντικά την επιδερμίδα σου και θα σε βοηθήσουν να φροντίσεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο! Κυκλοφορεί από την αγαπημένης μας Apivita και θα σου χαρίσει αψεγάδιαστο δέρμα στην περιοχή της κοιλιάς!

WELEDA | Λάδι για τις Ραγάδες

WELEDA

Το λάδι της Weleda προστατεύει ιδανικά την επιδερμίδα, προλαμβάνει τις ραγάδες σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς και στήθος! Στα συν σημείωσε ότι έχει το πιο ωραίο άρωμα ανθέων πορτοκαλιάς και τριαντάφυλλου που θα σε κάνει να μυρίζεις όμορφα για ώρες!

FREZYDERM | Reconstria Cream

FREZYDERM

Η Reconstria Cream προτείνει την καλύτερη αναπλαστική κρέμα για τη διόρθωση των ραγάδων και τη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Επιπλέον, αναδομεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη και λειαίνει την επιδερμίδα, επανακτώντας την ελαστικότητα και την ομοιόμορφη όψη. Λίγες μέρες αρκούν για να δεις τα αποτελέσματα στο σώμα σου!

BIO-OIL | Bio-Oil

BIOOIL

Ένα μαγικό λάδι που θα περιποιηθεί σε βάθος την επιδερμίδα σου και θα την κάνει πιο απαλή από ποτέ. Συμβάλλει στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος ενώ η σύνθεση του Bio Oil είναι κατάλληλη για χρήση τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα!

DR. ORGANIC | SNAIL Gel

ORGANIC

Το Snail Gel από την Dr.Organic θα φροντίσει φυσικά το δέρμα σου! Θα σου προσφέρει έντονη επανορθωτική και επουλωτική δράση σε πρόσωπο και σώμα, καθώς θρέφει σε βάθος το δέρμα και συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην κυτταρική ανανέωση, μειώνοντας τις ατέλειες. Έτσι, θα δείχνεις αψεγάδιαστη!

Μην ξεχνάς, δεν είναι νωρίς να αρχίσεις πόλεμο κατά των ραγάδων! Από τον πρώτο κιόλας μήνα μπορείς να προλάβεις τη χαλάρωση του δέρματος, με κρέμες που θα προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σου και θα ενισχύσουν τον ελαστικό ιστό του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved