Μανούλες, αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και μαζί με τις βαλίτσες του συζύγου και των παιδιών πρέπει ΠΡΟΦΑΝΩΣ να φτιάξεις και την δική σου. Τα ρούχα που πρέπει να πάρεις τα ξέρεις, θα είναι δροσερά και πρακτικά. Με τα καλλυντικά σου όμως τι γίνεται;

Μανούλες, αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ

Γράφει η Χριστίνα Χρόνη

Θα καταλήξεις να πακετάρεις ό, τι έχεις και δεν έχεις στην Αθήνα; Όχι βέβαια! Είμαστε εδώ για να σου πούμε ποια είναι τα μόνα 10 πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί στις διακοπές, μερικά από τα οποία μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και όλη η οικογένεια. Όχι, δεν είναι πολλά, είναι τα απολύτως απαραίτητα που θα σε προστατεύσουν, θα σε κάνουν να δείχνεις και να νιώθεις όμορφη από το πρωί ως το βράδυ. Ανακάλυψέ τα παρακάτω και βάλτα στην λίστα με τις αγορές σου πριν τις διακοπές...

1. Το γάντι ντεμακιγιάζ GLOV

1


Είναι ένα σχεδόν μαγικό γάντι από απίστευτα μαλακό, πρωτοποριακό υλικό που αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς σαπούνι. Ναι, χωρίς σαπούνι! Απλά το βρέχεις, κάνεις μασάζ στο πρόσωπο και βλέπεις το μακιγιάζ να εξαφανίζεται. Έπειτα το πλένεις με νερό και το αφήνεις να στεγνώσει.

2. Το νερό Hydrabio Eau De Soin SPF 30 της Bioderma

2


Είναι το πρώτο νερό προσώπου με δείκτη αντηλιακής προστασίας! Ψεκάζεις το πρόσωπό σου και δροσίζεσαι στο λεπτό ενώ δημιουργείς ένα φιλμ προστασίας για το δέρμα σου. Είναι επίσης τέλειο για να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σου και να φρεσκάρει την προστασία σου on the go.

3. Το 2 σε 1 ρουζ και Lip balm Baby Lips Balm and blush

3


Είναι κρεμώδες και χαρίζει το πιο όμορφο και φυσικό χρώμα σε μάγουλα και χείλη με μια κίνηση. Το βάζεις στο νεσεσέρ σου και δεν μεταφέρεις στις διακοπές κραγιόν και ρουζ, ένα προϊόν αρκεί!

4. Το οικογενειακό αντηλιακό Sea Side Dry Mist SPF 50 του Frezyderm

4


Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο αντηλιακό για εσένα και άλλο για τα παιδιά σου. Όλη η οικογένεια μπορεί να φορέσει αυτό το αντηλιακό που είναι κατάλληλο για ενήλικες, παιδιά και εφήβους, δεν αφήνει λιπαρότητα και διατίθεται στην πιο πρακτική συσκευασία ever!

5. Την κρέμα ΒΒ της Garnier

5


Με μια κίνηση χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα, ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία και απόλυτα ματ αποτέλεσμα... ό, τι χρειάζεσαι δηλαδή πρωί και βράδυ το καλοκαίρι στις διακοπές σου.

6. Το αποσμητικό Talc Soft του Dove

6


Μην πάρεις μαζί σου οποιοδήποτε αποσμητικό, πάρε ένα που θα σε προστατεύει αποτελεσματικά για ώρες, θα φερθεί καλά στην επιδερμίδα σου και θα σε κάνει να μυρίζεις... μανούλα!

7. Τον ορό μαλλιών Gliss Serum Deep Repair της Schawrzkopf

7


Μόλις λίγες σταγόνες θα επανορθώσουν τη φθορά από τον ήλιο και θα κάνουν τα μαλλιά σου βελούδινα απαλά και λαμπερά. Το καλύτερο όμως είναι το ότι δεν θα επιτρέψουν στην υγρασία να φριζάρει τα μαλλιά σου για κανέναν λόγο.

8. Το λάδι Huile Prodigieuse της Nuxe

8


Είναι το πιο ευωδιαστό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά που απλά δεν θα θες α αποχωριστείς. Χαρίζει λάμψη, ενυδάτωση και απαλότητα σε όλο σου το σώμα από την κορυφή ως τα νύχια και μυρίζει καλοκαίρι.

9. Το after sun conditioner σώματος In Shower After Sun Lotion της Nivea

9


Το φοράς μετά το μπάνιο σου ΜΕΣΑ στο ντους. Το ξεβγάζεις και ταμπονάρεις απαλά. Όταν θα βγεις από το μπάνιο, το δέρμα σου θα είναι σαν να έχεις φορέσει το πιο ενυδατικό after sun σώματος. Απλά τέλειο και super πρακτικό.

10. Τη μάσκαρα Sumptuous Knockout της Estée Lauder

10


Γιατί απλά θέλεις μια μάσκαρα που να χαρίζει έντονο μαύρο χρώμα, όγκο και μήκος όταν θα βγεις για ένα καλοκαιρινό ποτό! Η συγκεκριμένη θα τονίσει τόσο τα μάτια σου που δεν θα χρειαστεί να φορέσεις τίποτε περισσότερο.

Καλό πακετάρισμα λοιπόν και καλές διακοπές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved