Δίδυμα αδέλφια ανακαλύπτουν το μήκος των μαλλιών τους, στο πρώτο τους κούρεμα!

Το πρώτο κούρεμα του παιδιού τους είναι μια στιγμή που οι περισσότεροι γονείς θυμούνται. Μερικοί γονείς θα κάνουν τα πάντα για να απαθανατίσουν τη στιγμή, θα το κάνουν νωρίς και συχνά, ενώ άλλοι την αποφεύγουν αφήνοντας τα μαλλιά του παιδιού τους να μεγαλώνουν, να μεγαλώνουν, να μεγαλώνουν....

Δίδυμα αδέλφια ανακαλύπτουν το μήκος των μαλλιών τους, στο πρώτο τους κούρεμα!

Όταν τα μαλλιά των δίδυμων αδελφών Allen και Brandon έγιναν πολύ μακριά για να μπορεί κανείς να τα διαχειριστεί, η μαμά τους είπε στον μπαμπά ότι ήταν ώρα επιτέλους για τη μεγάλη στιγμή. Τα μαλλιά τους ήταν πολύ σγουρά και πήρε πολύ ώρα στους κομμωτές να τα βουρτσίσουν, ώστε να μπορέσουν να τα κόψουν. Δύο ολόκληρες ώρες στον καθένα για να είμαστε ακριβείς.

Ο Allen νευρίασε λίγο όταν ο κομμωτής του χτένιζε τόση ώρα τα μαλλιά, όπως άλλωστε και κάθε παιδάκι που ενοχλείται όταν το πασπατεύεις ατελείωτα... Μέχρι να έρθει η σειρά του Brandon, και τα δύο αγόρια ήταν πολύ ανυπόμονα να δουν τα μαλλιά τους. Ανακάλυψαν πόσο στα αλήθεια μακριά ήταν τα μαλλιά τους, όταν μετά το ατελείωτο βούρτσισμα, οι πλέον φριζαρισμένες μπούκλες τους στέκονταν γύρω από τα κεφαλάκια τους, και φυσικά ο μπαμπάς αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφία την αξέχαστη στιγμή... (και την αξέχαστη μαλλούρα!)

Δείτε το βίντεο με τις αξιολάτρευτες φάτσες τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved