Αυτά είναι τα 10 μεγαλύτερα beauty λάθη που κάνουν οι νέες μαμάδες! Για ποια από αυτά είσαι ένοχη;

Τα λάθη είναι για να γίνονται και για να μαθαίνουμε από αυτά, κυρίως τα beauty λάθη που είναι σχετικά... πιο ανώδυνα από άλλα. Σαν νέα μαμά ίσως έκανες κι εσύ κάποια χωρίς να το κατάλαβες. Τι εννοούμε; Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις...

Αυτά είναι τα 10 μεγαλύτερα beauty λάθη που κάνουν οι νέες μαμάδες! Για ποια από αυτά είσαι ένοχη;

Γράφει η Χριστίνα Χρόνη

Διάλεξες «δύσκολο» κούρεμα

0 kentriki photo 3


Ήθελες μια ανανέωση και σου πηγαίνει πολύ το νέο σου καρέ. Χρειάζεται όμως πολύ σεσουάρ, αρκετά προϊόντα και με λίγα λόγια 15 λεπτά που ΔΕΝ έχεις για να κάνεις styling.

Δεν ανανέωσες το μακιγιάζ σου

2 makigiaz 3


Ναι, πήρες paraben free και organic κρέμες αλλά το μακιγιάζ σου παραμένει το ίδιο. Όχι, δεν θα βλάψει την υγεία σου απλά δεν ταιριάζει στο busy πρόγραμμά σου. Χρειάζεσαι προϊόντα που κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα όπως οι κρέμες ΒΒ και είναι αδιάβροχα γιατί... χρόνος για ρετούς όταν κυνηγάς στο πάρκο έναν toddler δεν υπάρχει.

Θυμάσαι το αντηλιακό αλλά όχι το δικό σου

3 antiliako 3


Το παιδάκι σου δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς προστασία αλλά εσύ... στην βιασύνη σου να παρέχεις το 100% της προστασίας στο σπλάχνο σου ξεχνάς τον εαυτό σου και είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις.

Χρησιμοποιείς κονσίλερ αλλά όχι highlighter

4 concealer 3


Το κονσίλερ σώζει ζωές αλλά το highlighter τις κάνει να μοιάζουν πιο ξεκούραστες. Τα προϊόντα λάμψης κάνουν το πρόσωπό σου να λάμπει σαν να κοιμήθηκες ένα φουλ 8ωρο χωρίς να σηκωθείς ούτε μια φορά και ξέρουμε πως αυτό δεν ισχύει. Βάλε το highlighter στο νεσεσέρ σου πλάι στο κονσίλερ.

Δεν έχεις κρέμα χεριών πλάι στο κρεβάτι σου

5 krema xerion 3


Στο κομοδίνο σου έχεις ένα βιβλίο για την μητρότητα, τα γυαλιά σου και το Babypuhone. Πρέπει να έχεις και μια κρέμα χεριών γιατί με τόσα αλλεπάλληλα πλυσίματα σίγουρα την χρειάζεσαι. Ενυδατώνοντας τα χέρια σου κάθε βράδυ τα διατηρείς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για βελούδινα χάδια στο μικρό σου.

Δεν κάνεις καθαρισμό πριν τον ύπνο

6 katharismos 3


Το ξέρουμε, είναι το τελευταίο που μπορείς να σκεφτείς και θες να πέσεις ξερή από την κούραση ΑΛΛΑ... το δέρμα σου δεν πρέπει να το παραμελείς. Ένας καλός καθαρισμός και μια mini περιποίηση δεν θα σου πάρει πάνω από 3 λεπτά συμπεριλαμβανομένου και του βουρτσίσματος των δοντιών σου.

Έχεις απορίες σε σχέση με την ομορφιά; Ρώτησέ με ό, τι θέλεις εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved