«Πώς μπορώ να διατηρήσω το χτένισμά μου»;

Κοιτάζεστε στον καθρέφτη και απογοητεύεστε μια και έχουν περάσει μόλις κάποιες ώρες από το υπέροχο χτένισμα που είχατε δημιουργήσει. Μόνο που αυτό ...δεν είναι πια εκεί!

«Πώς μπορώ να διατηρήσω το χτένισμά μου»;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να κάνουν το χτένισμά σας να μην κρατήσει:
1. Χρησιμοποιείτε «βαριά» προϊόντα περιποίησης μαλλιών σε σχέση με τον τύπο μαλλιών σας. Το πρώτο βήμα του καθαρισμού των μαλλιών είναι και το πιο σημαντικό πάντα! Μην υπερβάλλετε επιλέγοντας προϊόντα που φαίνονται εντυπωσιακά, αλλά δεν σας ταιριάζουν.
2. Όσο καλές κι αν είναι οι βαφές που χρησιμοποιούμε, οι τρίχες των βαμμένων μαλλιών έχουν διαφορετική «συμπεριφορά» στο styling σε σχέση με αυτές των μαλλιών που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία βαφής.
3. Δεν χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα styling ή χρησιμοποιείτε μεγάλη ποσότητα προϊόντων. Μην μένετε σε ένα μόνο προϊόν styling για όλα τα χτενίσματα. Κάποιο που είναι ιδανικό για ένα σφιχτό σινιόν δεν ενδείκνυται και για τις ανάλαφρες μπούκλες. Προμηθευτείτε όσα ταιριάζουν και βοηθούν τα αγαπημένα σας χτενίσματα, αλλά κρατήστε αυστηρά το καθένα στο δικό του στιλ. Μην μπλέκετε πολλά και διαφορετικά προϊόντα styling κάθε φορά και μείνετε στις ποσότητες που υποδεικνύονται αναγραφόμενες πάνω στην συσκευασία.

Με αυτές τις συμβουλές δημιουργήστε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα που θα μείνουν ανέπαφα για όσο εσείς αποφασίσετε. Ο καθρέφτης θα σας δίνει μόνο χαρά από δω και πέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved