Μάρτιος 2024: 19 ιδέες για μανικιούρ που οι μαμάδες θα θέλουν να κάνουν ASAP

Μοντέρνα και ανοιξιάτικα σχέδια για μανικιούρ.

Μαργαρίτα Νικολάου
Μάρτιος 2024: 19 ιδέες για μανικιούρ που οι μαμάδες θα θέλουν να κάνουν ASAP
Bigstock

Θέλετε να φτιάξετε τη διάθεση σας; Τότε θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού με τη μανιγιουρίστ σας και να φτιάξετε τα νύχια σας - μιας και μπήκαμε στον Μάρτιο και τα trends είναι πολλά και ιδανικά για μακριά ή κοντά νύχια.

Τι θέλει ο Μάρτιος 2024 στα νύχια;

Minimal σχέδια, παστέλ χρώματα, σχέδια που δεν «φωνάζουν» και γενικότερα μια ήσυχη πολυτέλεια, όπως χαρακτηριστικά την περιγράφει η CEO του PLA Nails.

Αυτό βέβαια δεν είναι έκπληξη, ειδικά έναν χρόνο μετά το Barbie trend. Θυμάστε που πέρυσι τέτοιο καιρό το ροζ ήταν το χρώμα που ζητούσαν όλες οι γυναίκες για τα δάχτυλά τους και μάλιστα σε όλες τις αποχρώσεις; Κάπως κούρασε το τόσο ροζ και ήρθε ο καιρός να πάμε σε κάτι πιο απλό.

Όχι δεν χρειάζεται τα νύχια σας να είναι βαρετά. Μπορούν να είναι εντυπωσιακά ακόμη και με τα χρώματα που είναι τούτη την περίοδο στη μόδα.

Όποιο και αν είναι το μήκος, το σχήμα ή το στυλ των νυχιών που προτιμάτε, υπάρχουν τουλάχιστον μία —ή μερικές— τάσεις στα νύχια του 2024 για εσάς. Δείτε το πιο cool inspo nail art παρακάτω, διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και καλέστε για να κλείσετε ραντεβού με την μανικιουρίστ σας... ASAP.

1. Groovy

2. Mocha

3. Mocha

4. Ombré

5. Mint

6. Hello Spring

7. Short and Cute

8. White pearls

9. Baby Pink

10. Black is back

11. Psychedelic Vibes

12. Groovy vibes

13. Count down till summer

14. Harmony

15. I'm a girl mom

16. I'm a boy mom

17. Something purple

18. Simple and neutral

19. For Good luck

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved