Όταν τα κλασικά beauty looks συνάντησαν το αγαπημένο μας αναψυκτικό το αποτέλεσμα ήταν so refreshing

Κόκκινα χείλη, ασημένιοι ιριδισμοί και refreshing looks πλημμύρισαν τις πασαρέλες και τα απολαύσαμε με μία παγωμένη Coca-Cola Light.

Όταν τα κλασικά beauty looks συνάντησαν το αγαπημένο μας αναψυκτικό το αποτέλεσμα ήταν so refreshing

Η Coca-Cola Light είναι μία σταθερή αξία (και αγάπη) για τις περισσότερες γυναίκες. Είναι το αναψυκτικό που προτιμάμε εδώ και χρόνια, όπως το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν. Χωρίς θερμίδες και χωρίς ζάχαρη, η Coca-Cola Light είναι το δροσιστικό μας διάλειμμα, το οποίο απολαμβάνουμε παγωμένο ανάμεσα στα shows. Καθώς λοιπόν η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτό που παρατηρήσαμε ήταν τα κόκκινα χείλη και οι ασημένιες λάμψεις σε πολλά από τα shows που παρακολουθήσαμε. Φαίνεται ότι, το κλασικό κόκκινο, καθώς και οι ασημένιες λάμψεις, περνούν από το ποτήρι μας στην πασαρέλα και αντίστροφα, με έμπνευση την αγαπημένη μας Coca-Cola Light.

Τα κόκκινα χείλη στην πασαρέλα του οίκου Alabama Muse

Η πασαρέλα του οίκου Alabama Muse μπορούμε να πούμε ότι είχε το πλέον διαχρονικό, κλασικό και κολακευτικό beauty look. Τα μοντέλα παρέλασαν με retro chic χτενίσματα, συνδυασμένα με χείλη στο κόκκινο της Coca-Cola, αλλά και νύχια στην ίδια απόχρωση.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved