Η αντίδραση μιας μαμάς στην επιστροφή της μόδας του 2000

Όπως γνωρίζει κάθε millennial που σέβεται τον εαυτό της, δεν είχαμε και την καλύτερη μόδα...

Η αντίδραση μιας μαμάς στην επιστροφή της μόδας του 2000

Κοιτώντας πίσω στις δεκαετίες του 1970 και 1980 μπορούμε πολύ καλά να καταλάβουμε τι πήγε σωστά και τι λάθος. Το ίδιο ισχύει και για τη μόδα του 1990 η οποία εξακολουθεί να είναι και σήμερα ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ της λεγόμενης γενιάς Gen Z.

Αυτό, όμως για το οποίο δεν ήμασταν προετοιμασμένες είναι η αναβίωση αυτής της μόδας. Γιατί δηλαδή πρέπει πάλι να επιστρέψουμε στα χαμηλοκάβαλα τζιν , στα δερμάτινα παντελόνια με έντονα χρώματα και στις super mini φούστες που ήταν κυριολεκτικά στο μήκος μιας ζώνης.

Ανατριχιάσατε και εσείς στην σκέψη ότι επιστρέφει το στυλ των μεγάλων κρίκων στα σκουλαρίκια ; Δεν είστε μόνες. Η Nicole Story Dent είναι μία μαμά η οποία δημιουργεί κυρίως κωμικό περιεχόμενο τόσο στο Instagram αλλά και στο Tik Tok και κάνοντας βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα στην Αμερική βλέπει τρομοκρατημένη την χειρότερη μόδα να επιστρέφει.

Οι αντιδράσεις της προκαλούν κύμα γέλιου και αντιδράσεων στα σχόλια:

« Είμαι πεπεισμένη ότι κάποιοι βρήκαν ρούχα από το 2002 σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη και είπαν "Μπορούμε ακόμα να τα πουλήσουμε;"»

« Έκλεισα ραντεβού για botox, μόλις είδα το βιντεάκι...»

«Είπα στην κόρη μου «αν δεν ξέρεις την Baby Spice δεν μπορείς να ντυθείς όπως εκείνη.»

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved