Ομορφιά για μαμάδες: Σπιτικό σπρέι με αλάτι και νερό για ανάλαφρα beach waves

Με αυτό το σπρέι θα έχετε ανάλαφρες μπούκλες που δε φριζάρουν και χωρίς να χρησιμοποιήσετε σεσουάρ ή ψαλίδι.

Ομορφιά για μαμάδες: Σπιτικό σπρέι με αλάτι και νερό για ανάλαφρα beach waves

Σπιτικό σπρέι για ανάλαφρες μπούκλες με τέσσερα υλικά.

Bigstock

Το καλοκαίρι αγαπάμε τα ανέμελα looks που ταιριάζουν γάντι στην ανεμελιά του καλοκαιριού. Άνετα φορέματα, παντελόνες, σανδάλια έχουν την τιμητική τους. Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά, οι πλεξούδες είναι πάντα trend, όπως και τα updos, χτενίσματα που κρατούν τα μαλλιά μαζεμένα, ό,τι πρέπει για τις μέρες με ζέστη. Εξίσου δημοφιλή είναι και τα beach waves.

Τα beach waves είναι οι ανάλαφρες και ατημέλητες μπούκλες, που θυμίζουν τα μαλλιά μόλις στεγνώσουν μετά από μία βουτιά στη θάλασσα. Το αλάτι κάνει όλη τη δουλειά καθώς κάνει τα μαλλιά να μη φριζάρουν και τους χαρίζουν μία ελαστικότητα και παράλληλα φόρμα μοναδική.

beach-hair-1.jpg

Εάν σας αρέσει αυτό το look, δεν έχετε παρά να φτιάξετε ένα σπιτικό σπρέι με αλάτι και νερό για να κάνετε έτσι τα μαλλιά σας και όταν δεν είστε σε διακοπές ή καν κοντά σε θάλασσα. Επίσης, είναι έν μία λύση εύκολη, γρήγορη, ιδανική για το καλοκαίρι που δεν θέλουμε τη ζέστη από τις πρέσες, τα πιστολάκια και τα ψαλίδια.

Σπιτικό σπρέι για beach waves

Υλικά:

  • 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή λάδι jojoba
  • 1 φλιτζάνι ζεστό νερό
  • 1 δοχείο για σπρέι
  • Αιθέριο έλαιο της επιλογής σας

Τι πρέπει να κάνετε:

Σε ένα μικρό μπολ βάλτε το ζεστό νερό, το λάδι, το αλάτι και μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Ανακατέψτε καλά και αδειάστε το περιεχόμενο σε ένα δοχείο για σπρέι.

Ψεκάστε με το υγρό τα μαλλιά σας όσο είναι ακόμα υγρά και όταν στεγνώσουν θα διαπιστώσετε ότι θα έχουν ένα υπέροχο σχήμα.

Ανακινείτε καλά πριν από κάθε χρήση.

Πηγή συνταγής: byrdie.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved