Με αυτήν τη μάσκα ομορφιάς θα λάμψετε τη βραδιά του ρεβεγιόν!

Οι γιορτές πλησιάζουν και εσείς αισθάνεστε πιο κουρασμένες από ποτέ. Τρέχετε να τα προλάβετε όλα, παιδιά, σπίτι, δουλειά και ο χρόνος που αφιερώνετε για τον εαυτό σας είναι μηδαμινός.

Με αυτήν τη μάσκα ομορφιάς θα λάμψετε τη βραδιά του ρεβεγιόν!

Όλη η κούραση των ημερών αποτυπώνεται πάνω στο πρόσωπό σας. Τι μπορείτε να κάνετε για να είστε λαμπερή την ημέρα του ρεβεγιόν; Εμείς σας έχουμε τη λύση! Φτιάξτε μόνες σας σε λίγο χρόνο μία μάσκα ομορφιάς, που όλοι εκείνο το βράδυ , θα σας ρωτάνε τι κάνατε και λάμπετε έτσι!

Θα χρειαστείτε μία φλούδα ενός πορτοκαλιού, το χυμό ενός πορτοκαλιού, 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Βάλτε μέσα σε ένα μπολ, τη φλούδα, το γιαούρτι και το μέλι και προσθέστε λίγο από το χυμό. Τα χτυπάτε με το μπλέντερ μέχρι να γίνουν μείγμα. Όσο θα κάνετε αυτήν την διαδικασία, θα ρίχνετε σιγά σιγά τον χυμό.

Η μάσκα σας είναι έτοιμη. Απλώστε την σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε την να δράσει για περίπου 15 – 20 λεπτά. Στην συνέχεια θα την ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Το δέρμα σας θα είναι πιο λαμπερό από ποτέ!

Προσοχή. Σε περίπτωση που είστε αλλεργική σε κάποιο από τα υλικά ή έχετε δέρμα προβληματικό, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved