Φτιάξτε το τέλειο body scrub για το σώμα μας με το baby oil του παιδιού σας

Σπιτικό body scrub με βρεφικό λάδι! Δείτε πώς θα το φτιάξετε.

Φτιάξτε το τέλειο body scrub για το σώμα μας με το baby oil του παιδιού σας

Το καλοκαίρι σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του και εμείς θα πρέπει να φροντίσουμε το δέρμα μας και το καλοκαιρινό μας μαύρισμα. Γιατί τι μας έμεινε από αυτό το καλοκαίρι; Το μαύρισμά μας.

Με τόσα που ακούμε, με τον κορονοϊο να βρίσκεται εκεί έξω και το άγχος των επόμενων εβδομάδων (γιατί ένα άγχος θα το έχουμε μέχρι να μπουν σε σειρά τα παιδιά μας) καλό θα είναι να χαλαρώσουμε και να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας τώρα που μπορούμε.

Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτε καλύτερο από τη φροντίδα του δέρματός μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας κατά τη διάρκεια που βρίσκεστε στην ντουζιέρα για να καθαρίσετε το δέρμα σας.

Φτιάξτε το δικό σας body scrub και τρίψτε το δέρμα σας. Το scrub θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα πιο γρήγορα και άμεσα αφήνοντας την επιδερμίδα σας λεία, απαλή και έτοιμη να «αναπνεύσει».

apolepisi somatos body scrub spitiko 2

Υλικά:

  • 1 κούπα βρεφικό λάδι
  • 4 κούπες ζάχαρη
  • 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σας

Πώς θα το φτιάξετε:

Αναμίξτε τη μισή κούπα baby oil με δύο κούπες ζάχαρη. Κάντε το ίδιο με τις άλλες δύο κούπες ζάχαρη και τη μισή κούπα βρεφικό λάδι. Βάλτε τα δύο μείγματα μαζί και προσθέστε το αιθέριο έλαιο που διαλέξατε. Ανακατέψτε καλά και φυλάξτε σε ένα γυάλινο βάζο.

Να θυμάστε: Καλό θα είναι να κάνετε απολέπιση σώματος 2-3 φορές την εβδομάδα, αλλά όχι περισσότερο για να μην διαταραχθεί το υδρολιπιδικό φιλμ που βρίσκεται στο δέρμα σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved