«Έφυγε» το αγοράκι που πάντρεψε τους γονείς του ενώ πάλευε με τον καρκίνο!

«Είναι πλέον με τους αγγέλους και δεν πονάει πια». Με αυτά τα λιτά λόγια, η μητέρα του δύο χρονών αγοριού που έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο ανακοίνωσε τον χαμό του!

«Έφυγε» το αγοράκι που πάντρεψε τους γονείς του ενώ πάλευε με τον καρκίνο!

Οι γιατροί δεν έδιναν καθόλου ελπίδες στους γονείς του, οι οποίοι και αποφάσισαν να κάνουν τον μικρό κουμπάρο στον γάμο τους. Το μυστήριο έγινε το περασμένο Σάββατο στην Πενσυλβανία παρουσία φίλων και συγγενών με τον μικρό να είναι μόνιμα στην αγκαλιά της μητέρας του, σχεδόν μισοκοιμισμένος.

Λόγω της κατάστασής του, δεν είχε πλέον δυνάμεις, παρ' όλα αυτά οι γονείς του ήθελαν να βγάλουν μαζί του αναμνηστικές φωτογραφίες για να τον θυμούνται για πάντα.

Η ατμόσφαιρα, όπως ήταν φυσικό, ήταν πολύ φορτισμένη καθ' όλη τη διάρκεια του μυστηρίου αλλά και μετά στο πάρτι που ακολούθησε καθώς οι γονείς γνώριζαν πως μέρα με τη μέρα ο μικρός τους «έσβηνε». Το πιο απίστευτο από όλα είναι πως το γλυκύτατο αγοράκι έφυγε από τη ζωή δύο μόλις μέρες μετά τον γάμο των γονιών του, σαν να περίμενε και να άντεχε για να ζήσει μαζί τους αυτή την ευτυχισμένη στιγμή. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved