Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μητέρα διέκοψε την κύησή της για να «γλιτώσει» από τις ναυτίες

Μια γυναίκα από την Βρετανία, η Τσέριλ Χάρισον καθ' όλη τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης υπέφερε υπερέμεση κύηση, τόσο που κατέληξε να μπει στο νοσοκομείο για να μην πάθει αφυδάτωση.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μητέρα διέκοψε την κύησή της για να «γλιτώσει» από τις ναυτίες

Σε όλη την εγκυμοσύνη είχε το πρόβλημα της ναυτίας αλλά γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι. Μετά από μερικά χρόνια αποφάσισε με τον άντρα της να κάνουν και δεύτερο παιδί, πιστεύοντας ότι ίσως η εγκυμοσύνη της αυτή την φορά να είναι διαφορετική και ότι γνωρίζοντας από την πρώτη φορά θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει καλύτερα. Τελικά όμως η εγκυμοσύνη της ήταν ίδια και ενώ το έμβρυο ήταν υγιές, η Τσέριλ στις 16 εβδομάδες αποφάσισε να κάνει διακοπή κύησης.

«Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση που πήρα», λέει η Τσέριλ, Ο άντρας της ήταν αντίθετος με την απόφαση της και η ίδια λέει πως δεν μπορεί να ξέρει πώς ένιωθα και τι περνούσα.

Η Τσέριλ λέει πως πολλές γυναίκες περνάνε ότι πέρασε και η ίδια και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κάνουν διακοπή κύησης, αλλά καμία δεν μιλάει για αυτό γιατί το θεωρούν ταμπού.

Πιστεύει ότι αν υπήρχε κάποια ψυχολογική στήριξη από τους ειδικούς σε όσες γυναίκες που υποφέρουν από το ίδιο σύνδρομο δεν θα χρειαζόταν να τερματίσουν της κύηση τους εξαιτίας της ναυτίας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved