Μεγαλώνοντας 4 κόρες και έναν γιο (pics)

Γνωρίστε τη Jody μια μαμά influencer που διατηρεί δικό της λογαριασμό στο Instagram και δείχνει πώς μοιάζει να μεγαλώνεις 4 κορίτσια και 1 αγόρι.

Μεγαλώνοντας 4 κόρες και έναν γιο (pics)

Όπως και η ίδια αναφέρει σε ένα από τα ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περνά πάρα πολύ χρόνο με τα παιδιά της.

Για την ακρίβεια είναι η προτεραιότητά της. Αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι όλα εκείνα που κάνουν μαζί καθώς τα παιδιά της όπως λέει «γεμίζουν με ενέργεια και ευτυχία» την καρδιά της!

Ο γιος της είναι 9 ετών και οι κόρες της 7, 6 και 4 (δίδυμες) ετών αντίστοιχα.

«Μου αρέσει που έχω μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Είμαι παραπάνω από ευτυχισμένη που ο Θεός με διάλεξε για μαμά τους. Πιστεύω ότι βαδίζουμε στα μονοπάτια που χαράζει για εμάς ο ίδιος ο Θεός!», ανέφερε σε μια από τις φωτογραφίες της, προσπαθώντας να πείσει τους ανθρώπους που την ακολουθούν ότι της αρέσει που έχει πέντε παιδιά και πως η ζωή της δεν είναι δύσκολη.

«Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται που έχω και μεγαλώνω πέντε παιδιά, θα ήθελα να σταματήσετε να με ρωτάτε αν τα αγαπώ πραγματικά όλα, αν μετανιώνω που τα έκανα, αν εύχομαι να άλλαζα κάποια πράγματα στη ζωή μου κ.α. Ό,τι και αν λέτε δεν αλλάζουν όλα εκείνα που νιώθω για αυτά!».

Οι φωτογραφίες της Jody, δείχνουν πόσο πραγματικά ευτυχισμένη είναι και πόσο τυχερή νιώθει που έχει στη ζωή της τα παιδιά της.

Αν είναι δύσκολο να μεγαλώνεις 5 παιδιά; Ναι, είναι δύσκολο, αλλά όλες οι δυσκολίες αντιμετωπίζονται αν υπάρχει συνεννόηση, κατανόηση και αγάπη. Πολλή αγάπη. Και η ίδια παίρνει πολλή αγάπη όχι μόνο από τα παιδιά της αλλά και από τον σύζυγό της, που τη λατρεύει και τη βοηθά τόσο με τα παιδιά όσο και με τις δουλειές του σπιτιού.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την υπέροχη οικογένειά της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved