Ο αφόρητος πόνος ενός ζευγαριού που έχασε το ενός έτους κοριτσάκι του από λάθος γιατρών – Το μεγάλο γιατί και η έρευνα για τους ενόχους!

Γη και ουρανό κινούν δύο γονείς ενός παιδιού μόλις ενός έτους που έχασε τη ζωή του στη Μαλαισία!

Ο αφόρητος πόνος ενός ζευγαριού που έχασε το ενός έτους κοριτσάκι του από λάθος γιατρών – Το μεγάλο γιατί και η έρευνα για τους ενόχους!

Ο 39χρονος Lee Sing Loong είπε στα Μέσα της χώρας του πως η κόρη του εισήχθη στο νοσοκομείο Tengku Ampuan Afzan (HTAA) της πόλης Κουαντάν της Μαλαισία στις 3 Απριλίου με πολύ υψηλό πυρετό και βήχα. «Όμως οι γιατροί εκεί δεν μπορούσαν να μας πουν τι συνέβαινε στο παιδί. Η γυναίκα μου και εγώ μάθαμε μόνο ότι η κόρη μας θα γινόταν καλά από μόνη της» είπε ο άτυχος πατέρας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η κατάστασή της χειροτέρεψε πριν από λίγες μέρες και έτσι την πήρε σε ιδιωτική κλινική για να πάρει μία δεύτερη γνώμη. «Μετά από μία ακτινογραφία διαπιστώσαμε πως το παιδί μας είχε λοίμωξη στους πνεύμονες. Πήγαμε τη μικρή πίσω στο νοσοκομείο γιατί θα ήταν πολύ δαπανηρή η νοσηλεία της σε ιδιωτική κλινική» λέει ο πατέρας. Η μικρή τελικά μπήκε στην εντατική όμως τρεις μέρες αργότερα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας τους γονείς της στην απόλυτη θλίψη. Οι γονείς έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη στο παιδί τους ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον άλλο τέτοιο τραγικό επεισόδιο» δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού που θρηνεί τον χαμό της μικρής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved