Δείτε το βίντεο που θα σας κάνει να πάρετε τα παιδιά σας αγκαλιά αμέσως μετά το σχολείο

Αν δεν καταλαβαίνετε τα παιδιά σας, τότε πρέπει να δείτε αυτή το βίντεο!

Δείτε το βίντεο που θα σας κάνει να πάρετε τα παιδιά σας αγκαλιά αμέσως μετά το σχολείο

Οι American Greedings διενήργησαν μια έρευνα για να μάθουν πώς οι παράγοντες επικοινωνίας παίζουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις, ιδιαίτερα εκείνες μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους. Η επικοινωνία και ιδιαίτερα με τα μεγαλύτερα παιδιά είναι δύσκολη και γεμάτη εμπόδια πολλές φορές, όμως είναι αναγκαία όσο και κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του παιδιού. Οι έφηβοι έχουν την τάση να αποτραβιούνται στη σιωπή τους, να απομονώνονται και άλλοτε να εξεγείρονται με τεράστια ορμή στην παραμικρή παρατήρηση που τους γίνεται από τους γονείς τους!

Η έρευνα έδειξε ότι παρόλο που οι περισσότεροι Αμερικανοί (περίπου το 89 τοις εκατό, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Harris - αναγνωρίζουν ότι η καλή επικοινωνία είναι ό,τι πιο σημαντικό για τη σχέση γονιού-παιδιού) και πιο συγκεκριμένα ένας στους πέντε γονείς, παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του στα παιδιά του!

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω θα δείτε έφηβους να τσακώνονται με τους γονείς τους και γονείς να αδιαφορούν για όλα εκείνα που σκέφτονται και νιώθουν τα παιδιά τους. Δεν θα σας πούμε παραπάνω όμως!

Θα πρέπει να δείτε το βίντεο. Σίγουρα θα σας συγκινήσει και σίγουρα θα σας κάνει να θέλετε να αγκαλιάσετε το παιδί σας αμέσως μόλις γυρίσει από το σχολείο!

Δείτε επίσης:

Δείτε τι κάνει αυτό το αγόρι μόλις βλέπει αυτή την παλιά συσκευή τηλεφώνου (vid)

Αυτή η μικρή αλλάζει τα λάδια στο αυτοκίνητο του μπαμπά της και μας αφήνει άφωνους (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved