Τα πιο όμορφα μηνύματα αγάπης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για γονείς

Οι γονείς μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωή μας. Μας κάνουν να νιώθουμε ξεχωριστοί με την αμέριστη αγάπη και τη φροντίδα τους.

Τα πιο όμορφα μηνύματα αγάπης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για γονείς

Αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στείλτε θερμές ευχές αγάπης στους γονείς σας και πείτε τους πόσο σημαντικοί είναι για εσάς και πόσο πολύ τους αγαπάτε. Συχνά ως ενήλικες δεν εκφράζουμε την αγάπη μας προς τους γονείς μας, αλλά με τα παρακάτω μηνύματα κάντε αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πιο όμορφη και πιο ουσιώδης, αφήνοντας την καρδιά σας να μιλήσει για την αγάπη σας και τον σεβασμό που έχετε για τη μητέρα και τον πατέρα σας.

Ορίστε μερικά απλά μηνύματα που μπορείτε να τους στείλετε αυτή την ημέρα.

mhnimata gia goneis agios valentinos

Η όμορφη σχέση που έχετε, η αγάπη και η εμπιστοσύνη που δείχνει ο ένας στον άλλο, πάντα σας έκανε να ξεχωρίζετε ως ζευγάρι. Είστε υπέροχοι και οι καλύτεροι γονείς που θα μπορούσε να έχει κανείς. Χρόνια σας πολλά αυτή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου στους πιο αγαπημένους γονείς.

Αγαπημένοι μου γονείς, η αγάπη σας με έκανε τόσο αγαπητή και η φροντίδα σας με έκανε καλό άνθρωπο. Σας ευχαριστώ για την τόση αγάπη που μου δώσατε. Είστε οι καλύτεροι γονείς... Χρόνια σας πολλά!

Οι καλύτερες αναμνήσεις της ζωής μου είναι από την παιδική μου ηλικία, όταν οι δυο σας ήσασταν γύρω μου, ξοδεύοντας χρόνο μαζί μου, αγαπώντας με, παίζοντας μαζί μου... Σας ευχαριστώ που κάνατε εκείνες τις ημέρες τις πιο υπέροχες της ζωής μου... Ας είναι αυτή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η ωραιότερη για εσάς.

Η αγάπη σας, ήταν πάντα τα πολυτιμότερο δώρο από όλα τα δώρα που έχω λάβει στη ζωή μου. Σε αγαπώ μαμά και μπαμπά και σας εύχομαι να έχετε μια ζεστή και γεμάτη αγάπη, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θέλω πάντα να σας βλέπω έτσι ερωτευμένου, χαμογελαστούς και χαρούμενος.

Η ζωή μου θα ήταν πολύ διαφορετική αν δεν με αγαπούσατε, δεν με φροντίζατε και δεν μου δίνατε αγάπη. Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε και με φροντίζετε. Θέλω να συνεχίσετε να αγαπάτε έτσι πάντα ο ένας τον άλλο. Είστε η ζωή μου.

Αγαπημένοι μου, μαμά και μπαμπά... Πάντα ήσασταν η δύναμή μου. Η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από εσάς. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ευχαριστώ το Θεό, που μου έδωσε εσάς ως γονείς μου. Είστε υπέροχοι και με μεγαλώσατε με όλη σας την αγάπη.

Μπορεί να μην σας λέω συχνά το «Σ'αγαπώ», μπορεί να μην είμαι κοντά σας, μπορεί να μην εκφράζομαι ποτέ με λόγια, αλλά εσείς είστε ο λόγος για όλα όσα είμαι εγώ σήμερα. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σας αγαπώ!

Μαμά, ο μπαμπάς είναι ο καλύτερος «Βαλεντίνος» που θα μπορούσες να έχεις στη ζωή σου. Σε ζηλεύω. Μακάρι να βρω και εγώ έναν άνθρωπο, να με αγαπάει όσο αγαπάει εσένα ο μπαμπάς και να τον αγαπήσω και εγώ με τη σειρά μου όσο αγαπάς εσύ τον μπαμπά. Χρόνια σας πολλά!

Διαβάστε επίσης:

Υπέροχα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για γονείς

Αν οι μαμάδες έγραφαν τις κάρτες για τον Άγιο Βαλεντίνο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved