Μαμά VS Μπαμπά: Όλες οι διαφορές γύρω από την ανατροφή του παιδιού σ’ ένα μοναδικό βίντεο

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει το παιδί ο μπαμπάς από τη μαμά είναι τόσο, μα τόσο διαφορετικός.

Μαμά VS Μπαμπά: Όλες οι διαφορές γύρω από την ανατροφή του παιδιού σ’ ένα μοναδικό βίντεο

Το πρώτο πράγμα που συνήθως μαθαίνουν οι νέοι γονείς από τους ειδικούς σχετικά με την ανατροφή του παιδιού τους είναι ότι θα πρέπει να έχουν κοινή γραμμή.

Κατανοητό αλλά ανεφάρμοστο. Όχι γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά γιατί τα δύο φύλα αντιλαμβάνονται με διαφορετικό τρόπο πολλά πράγματα.

Από το παιχνίδι και τη βόλτα μέχρι την άδεια που πρέπει να δώσουν στο παιδί τους για να κάνει κάτι. Συνήθως, οι μαμάδες είναι προστατευτικές, και οι μπαμπάδες παιχνιδιάρηδες. Έτσι, είναι από τη φύση τους.

Όταν λοιπόν ξεκινά η διαπαιδαγώγηση του παιδιού, αρχίζουν και οι αλληλοκατηγορίες για το ποιος ευθύνεται για τη συμπεριφορά του παιδιού ( όταν το παιδί είναι αγγελούδι τα εύσημα τα καρπώνονται και οι δύο).

Ωστόσο, επειδή και οι δύο γονείς επιθυμούν το καλύτερο για το παιδί τους, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, κατανόηση αλλά και χιούμορ, μπορούν τα περισσότερα προβλήματα -μάλλον αντιπαραθέσεις-, να ξεπεραστούν.

Γιατί στην οικογένεια ο καθένας έχει το ρόλο του. Δείτε αυτό το απλό και τόσο ουσιαστικό βίντεο που λέει σε ελάχιστο χρόνο τόσα πολλά πράγματα.

Διαβάστε επίσης

Άρρωστη μαμά vs άρρωστου μπαμπά: Όλη η αλήθεια σε ένα βίντεο που έγινε viral
Είκοσι φωτογραφίες που μόνο οι μπαμπάδες θα εκτιμήσουν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved