Οι πιο αστείες φωτογραφίες που έχουμε δει. Μωρό ξωτικό ξετρελαίνει το Διαδίκτυο

Ένας μπαμπάς έντυσε τον 4 μηνών γιο του, Elf, το Ξωτικό των Χριστουγέννων και οι φωτογραφίες που του τράβηξε, είναι οι πιο αστείες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Οι πιο αστείες φωτογραφίες που έχουμε δει. Μωρό ξωτικό ξετρελαίνει το Διαδίκτυο

Μπόλικη φαντασία και χιούμορ είχε ένας ευρηματικός πατέρας από την Γιούτα, ο οποίος, έχοντας μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, είπε να ντύσει το μωρό της οικογένειας, Ξωτικό. Και όχι ένα οποιοδήποτε, αλλά τον Elf, το πιο διάσημο, αγαπημένο και σκανταλιάρικο ξωτικό των Χριστουγέννων.

moro elf xotiko 5

Κι επειδή, ο Elf, όπως είπαμε, είναι σκανταλιάρης, ο Alan Lawrence φρόντισε να απαθανατίσει το μωράκι, σε ανάλογες πόζες. Το αποτέλεσμα; Απίθανο. «Η ιδέα ένα ξωτικό να περιτριγυρίζει στο σπίτι και να κάνει αταξίες τα βράδια, που κοιμάσαι, με ενθουσίαζε από παιδί», δηλώνει ο Alan Lawrence, στο Today. Για να συμπληρώσει ότι τώρα που έγινε πατέρας, του ήρθε η ιδέα να ντύσει το μικρό του γιο, ξωτικό. Εξάλλου, ο μικρούλης είναι ένας γλύκας και η επιτυχία του εγχειρήματος ήταν σχεδόν βέβαιη.

moro elf xotiko 4



Οι, δε, πόζες είναι απίθανες, το ίδιο και οι γκριμάτσες που παίρνει το μωρό. Και δεν είναι τυχαίο, που οι φωτογραφίες ξετρέλαναν τους πάντες, μόλις ανέβηκαν στο προσωπικό blog του μπαμπά. Όσο, για τις σκηνές που το μωρό είναι ανεβασμένο στο κοντάρι της κουρτίνας του μπάνιου ή σε άλλα επικίνδυνα για τη σωματική του υγεία, σημεία, είναι κατανοητό ότι πρόκειται για φωτογραφικό τρικ. Και ουδέποτε θα έθετε το μωρό του, σε κίνδυνο.

moro elf xotiko 8

Το κοστούμι το έφτιαξε η μαμά, ενώ εκείνο που όλοι σχολιάζουν είναι το μωράκι, έδειχνε σα να είχε καταλάβει το όλο κόνσεπτ και απολάμβανε την όλη διαδικασία. Για να μην πούμε, για τον άψογο... επαγγελματισμό του.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες, του πιο αξιολάτρευτου Ξωτικού!!!

Διαβάστε επίσης

Aυτό το γλυκό κοριτσάκι κάνει το ξωτικό και μας κάνει να χαμογελάμε!

Μπαμπάς φωτογραφίζει τα δίδυμα αγόρια του και μας αφήνει άφωνους με την ευρηματικότητά του

Μπαμπάς στο σπίτι: Η καθημερινότητα με τα παιδιά μέσα από δέκα φανταστικά σκίτσα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved