Υιοθετημένα παιδιά: 30 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η αγάπη είναι πιο σημαντική από το DNA

Πολλά ζευγάρια κατάφεραν να υιοθετήσουν παιδιά εκπληρώνοντας μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες τους: να γίνουν γονείς.

Υιοθετημένα παιδιά: 30 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η αγάπη είναι πιο σημαντική από το DNA

Σε πολλές περιπτώσεις, η ζωή στάθηκε γενναιόδωρη μαζί τους αφού μετά την υιοθεσία απέκτησαν και βιολογικό παιδί. Όμως ελάχιστη σημασία έχει για τους γονείς αν το παιδί τους είναι υιοθετημένο, γιατί απλά είναι το παιδί τους και η αγάπη τους γι΄αυτό είναι αδιαπραγμάτευτη.

Αλλωστε, το βασικό συστατικό μιας ευτυχισμένης οικογένειας είναι η αγάπη και όχι το DNA. Αυτό το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες υιοθετημένων παιδιών μαζί με τις οικογένειές τους, που ακολουθούν.

1#

adupt 4

«Ο 10χρονος γιος μας, ο Αλέξανδρος, εντάχθηκε στην οικογένειά μας τον Φεβρουάριο του 2009 από τη Γουατεμάλα. Η κόρη μας, Annika, γεννήθηκε έξι μήνες αργότερα τον Αύγουστο του 2009. Είναι οι καλύτεροι φίλοι και κάνουν τα πάντα μαζί.»

2#

adupt 5

«Τα δύο από τα τρία μου παιδιά είναι υιοθετημένα από την Κίνα. Επειδή έχουν διαφορά μεταξύ τους μόνο έξι εβδομάδες, με ρωτάνε συνεχώς αν είναι δίδυμα. Όταν τους λέω τη διαφορά ηλικίας μου λένε: «Είναι αδέλφια;» Η απάντηση είναι ναι. Δεν είναι βιολογικά, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινά αδέλφια.»

3#

adupt 15

«Ο γιος μου υιοθετήθηκε όταν ήταν τριών ετών και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που συναντήθηκε με την βιολογική μου κόρη. Την κοίταξε, άρπαξε το χέρι της και πήγαν να παίξουν. Ποτέ δεν κοίταξαν πίσω. Αισθάνομαι ότι η αγάπη τους είναι ισχυρότερη επειδή γνωρίζουν ότι επέλεξαν να αγαπούν ο ένας τον άλλον.»

Δείτε και άλλες ξεχωριστές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην huffingtonpost.com στην photo gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης

Μεγαλώνοντας ένα υιοθετημένο παιδί
Φωτογραφίες που δείχνουν την ομορφιά της υιοθεσίας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved