Η καθημερινότητα μίας μαμάς μέσα από τα μάτια του παιδιού σε ένα υπέροχο video 2,5 λεπτών

Ένα video - ύμνος για όλες τις μαμάδες του κόσμου, που δείχνουν τι σημαίνει να είσαι μαμά, μέσα από τα μάτια του ίδιου της του παιδιού!

Η καθημερινότητα μίας μαμάς μέσα από τα μάτια του παιδιού σε ένα υπέροχο video 2,5 λεπτών

Τρεις γυναίκες. Τρεις διαφορετικές ζωές, από τρεις διαφορετικές πολιτείες της Αμερικής, με έναν σημαντικό κοινό παρανομαστή: είναι και οι τρεις μαμάδες. Μένουν στο σπίτι και μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Η καθημερινότητα τους είναι η ίδια, και την περιγράφουν τα ίδια τους τα παιδιά, με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

«Η μαμά μου είναι νοικοκυρά, είναι μαγείρισσα, είναι γιατρός, είναι νοσοκόμα, είναι δασκάλα», ακούγονται να λένε οι παιδικές φωνούλες, περιγράφοντας την καθημερινότητά της, που περιλαμβάνει το πρωινό ξύπνημα, να ετοιμάσει τα παιδιά, να τα πάει στο σχολείο, να κάνει τα ψώνια της ημέρας, να μαγειρέψει, να πάρει τα παιδιά από το σχολείο, να τα διαβάσει, να τα πάει στις δραστηριότητες τους.

Και μέσα σε αυτήν την «τρελή» καθημερινότητα έχει το χρόνο, να πάει μαζί τους μία βόλτα, να παίξουν, να μάθει στο παιδί ποδήλατο. Και όταν εκείνο αρρωσταίνει, θα το φροντίζει, θα ξενυχτήσει πάνω από το προσκέφαλο του. Όμως, η καθημερινότητα μιας μαμάς, περιλαμβάνει και πολλές αγκαλιές, φιλιά και γέλια με το παιδί της. Και στο τέλος της ημέρας και του video, οι παιδικές φωνούλες, μας καλούν να κάνουμε ησυχία, γιατί η μαμά τους, είναι κουρασμένη και κοιμάται!

Το πραγματικά, συγκινητικό video, είναι αφιερωμένο από τον δημιουργό του και σκηνοθέτη, Matt Bieler στη μαμά του, στην αδελφή του (που αποτέλεσε και την έμπνευση του και πρωταγωνιστεί σε μία από τις τρεις ιστορίες) και σε όλες τις μαμάδες του κόσμου. Είναι το δικό του «ευχαριστώ», για την ανιδιοτελή αγάπη τους προς τα παιδιά τους.

Διαβάστε επίσης:

Πώς βλέπουν την ίδια μέρα, μία μαμά και ένα παιδί (vid)

Όσα «τρελαίνουν» καθημερινά μια μαμά (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved