Η φωτογραφία μίας μαμάς με το άρρωστο μωρό της είναι ένας ύμνος στη μητρότητα

Μία φωτογράφος από την Αυστραλία μοιράστηκε στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα μοναδικό στιγμιότυπο με το μωράκι της, που ήταν άρρωστο, ενώ η λήψη έγινε από τον 5χρονο γιο της!

Η φωτογραφία μίας μαμάς με το άρρωστο μωρό της είναι ένας ύμνος στη μητρότητα

Το μωρό της οικογένειας είχε πυρετό και η μαμά του, έκανε αυτό που όλες οι μαμάδες κάνουν σε αυτή την περίπτωση: προσπάθησε να το ανακουφίσει από τον πυρετό, κάνοντας του ένα ντους για να πέσει ο πυρετός. Ωστόσο, όπως εξήγησε η ίδια, όταν πήγαν στο μπάνιο και βλέποντας το μωράκι της «παραδομένο» στον πυρετό, θέλησε να μπει μαζί του στη μπανιέρα και κρατώντας το στην αγκαλιά της, εκείνο να συνεχίσει να νιώθει ασφάλεια.

Και καθώς οι δυο τους βρίσκονταν στη μπανιέρα, ο μεγαλύτερος γιος της, εμφανίσθηκε με το κινητό και αυθόρμητα, απαθανάτισε τη στιγμή αυτή. Στη συνέχεια, η φωτογράφος ανέβασε τη φωτογραφία, που αποδεικνύει το μεγαλείο της μητρότητας, συνοδεύοντας την με το παρακάτω κείμενο:

mama moro arrostoq

«Στην αρχή, προβληματιζόμουνα αν θα έπρεπε ή όχι να δημοσιεύσω τη φωτογραφία. Αλλά, αυτή είναι η πραγματικότητα, ακατέργαστη, κι ένα από τα χειρότερα στάδια της μητρότητας, που όλοι αργά η γρήγορα, θα περάσουμε. Το στάδιο που κανείς δεν σε έχει προετοιμάσει πώς ακριβώς θα είναι, το στάδιο που θα έδινες τα πάντα για να βρεθείς εσύ στη θέση του παιδιού, αρκεί εκείνο να γίνει και πάλι καλά. Κάθε κραυγή του, κάθε δάκρυ του, κάνει την καρδιά σου να σπάει και είναι η στιγμή, που εύχεσαι με όλη την ψυχή σου να ήσουν εσύ στη θέση του. Έχω να κοιμηθώ εδώ και μέρες. Είμαι σωματικά και ψυχικά εξουθενωμένη, αλλά όπως κάνουν όλες οι μαμάδες, έτσι κι εγώ, απλά συνεχίζω. Αυτό το πρωινό η Summer έβηχε, και είχε υψηλό πυρετό. Την πήγα στο μπάνιο για ένα ντους κι ένιωσα την ανάγκη να μπω μαζί της στη μπανιέρα. Να καθίσουμε αγκαλιασμένες και να αφήσουμε το νερό να πέφτει πάνω μας, να μας αγγίζει, να μας ηρεμεί... Τότε μπήκε μέσα ο 5χρονος γιος μου και χωρίς να του πω κάτι, απαθανάτισε μόνος του τη στιγμή. Αυτή τη μοναδική, πραγματική στιγμή της Μητρότητας, σε όλο της το μεγαλείο!!!».

Και είναι αυτές οι αυθόρμητες, αληθινές στιγμές, που είναι οι πιο ωραίες.

Διαβάστε επίσης:

Οι πέντε πιο φανταστικές στιγμές της μητρότητας

Φωτογράφος κάνει το ωραιότερο δώρο σε μητέρες που βρίσκονται στη φυλακή

«Με θυμάσαι; Είμαι εκείνη η γυναίκα που σε γέννησε...», το βίντεο αυτής της μαμάς έγινε viral

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved