Πρώτη εγκυμοσύνη vs επόμενες εγκυμοσύνες: Όλες οι διαφορές σε τρία λεπτά από μια μαμά (vid)

H Esther Anderson, η μαμά που διαχειρίζεται το blog Story of This Life, στο πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο facebook, είπε να ασχοληθεί με τις διαφορές μεταξύ της πρώτης εγκυμοσύνης και των επόμενων.

Πρώτη εγκυμοσύνη vs επόμενες εγκυμοσύνες: Όλες οι διαφορές σε τρία λεπτά από μια μαμά (vid)

Tις συνόψισε μάλιστα σε τρία λεπτά κατορθώνοντας με πολύ χιούμορ να αποτυπώσει μεγάλες αλήθειες. Για παράδειγμα, στην πρώτη εγκυμοσύνη η μέλλουσα μανούλα είναι περιποιημένη και έχει το χρόνο να ασχοληθεί με την προετοιμασία του παιδικού δωματίου, τη διατροφή της, την υγεία της, αλλά και να διαβάσει για όλα όσα θα την απασχολήσουν με το νέο μωρό.

Όμως, στις επόμενες εγκυμοσύνες τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Η μαμά των δύο παιδιών ξεχνάει τα ραντεβού της, τρώει κάτι στο πόδι, προσπαθεί να βάλει τάξη στο χάρος που επικρατεί μόνιμα στο σαλόνι!

Κι αυτές είναι μόνο μερικές από τις λίγες διαφορές που αποτυπώνονται στο βίντεο καθώς υπάρχουν πολλές, πολλές άλλες. Η μανούλα είναι μεν λιγότερο αγχωμένη στο δεύτερο ή τρίτο παιδί και συνήθως πιο ψύχραιμη όταν καλείται να αντιμετωπίσει έκτακτα περιστατικά αλλά είναι τόσο κουρασμένη, που ευχαρίστως θα κοιμόταν οπουδήποτε.

Δείτε το νέο βιντεάκι της Esther Anderson, είναι απολαυστικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved