«Αγαπημένη μαμά που μόλις ανακάλυψες ότι έχεις παιδί με Σύνδρομο Down, μη φοβάσαι» (vid)

Μία μαμά, που μόλις ανακάλυψε ότι το παιδί της θα έχει Σύνδρομο Down, ρώτησε: «Τι ζωή θα έχει το παιδί μου;».

«Αγαπημένη μαμά που μόλις ανακάλυψες ότι έχεις παιδί με Σύνδρομο Down, μη φοβάσαι» (vid)

Αμέσως στην ερώτησή της, απάντηση έδωσαν 15 άνθρωποι με Σύνδρομο Down. Απάντηση που έγινε αμέσως viral και την έχουν δει πάνω από 7.800.000 χρήστες στο YouTube, ενώ πάνω από 1900 το έχουν σχολιάσει.

«Στις 9 Φεβρουαρίου, λάβαμε από μία μέλλουσα μαμά ένα email. "Περιμένω μωρό. Ανακάλυψα ότι έχει Σύνδρομο Down.Φοβάμαι... Τι είδους ζωή θα έχει το παιδί μου;". Σήμερα της απαντούμε κάπως έτσι...», γράφει το βίντεο στην εισαγωγή του και έπειτα 15 άτομα με Σύνδρομο Down, εξηγούν τι είδους ζωή θα έχει το παιδί της.

«Αγαπητή μέλλουσα μαμά,
Μη φοβάσαι. Το παιδί σου θα είναι ικανό να κάνει πολλά πράγματα. Θα ειναι ικανό να σε αγκαλιάζει. Θα ειναι ικανό να τρέχει σε εσένα. Θα είναι ικανό να μιλάει και να σου λέει πόσο σε αγαπάει. Θα είναι ικανό να πάει στο σχολείο όπως όλοι. Θα είναι ικανό να μάθει να γράφει. Θα είναι ικανό να σου γράψει αν κάποια μέρα βρίσκεται κάπου μακριά. Γιατί στην πραγματικότητα θα είναι ικανό να ταξιδέψει κιόλας. Θα είναι ικανό να βοηθήσει τον μπαμπά του να φτιάξουν το ποδήλατό του. Θα είναι ικανό να εργαστεί και να κερδίσει τα δικά του χρήματα. Και με αυτά τα χρήματα θα είναι ικανό να σας καλέσει για φαγητό ή να ενοικιάσει ένα διαμέρισμα για να μείνει μόνο του. Κάποιες φορές θα είναι δύσκολη η μητρότητα. Πολύ δύσκολη. Σχεδόν ακατόρθωτη. Αλλά δεν είναι έτσι για όλες τις μαμάδες;

Αγαπητή μέλλουσα μαμά,
το παιδί σου θα είναι ευτυχισμένο.Όπως είμαι εγώ. Και θα είσαι και εσύ ευτυχισμένη. Έτσι μαμά;»

Δείτε το βίντεο που έχει συγκινήσει το διαδίκτυο παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved