Εφτά έξυπνες ιδέες για δώρο σε μία νέα μαμά

Γέννησε η φίλη σας ή η ξαδέλφη σας ή μία συνάδελφος και θέλετε να την επισκεφτείτε. Αλλά δεν ξέρετε τι δώρο να της πάρετε.

Εφτά έξυπνες ιδέες για δώρο σε μία νέα μαμά

Ωραία και καλά τα φορμάικα, αλλά πολλοί θα έχουν σκεφτεί το ίδιο με εσάς. Οπότε, θέλετε να πάρετε κάτι χρήσιμο, που να μην το έχει ή και να το έχει θα θέλει και δεύτερο. Ας δούμε, λοιπόν, κάποιες ιδέες.

Μία στιλάτη τσάντα αλλαγής

Το πιθανότερο είναι να έχει ήδη αγοράσει, αλλά δεν θα έλεγε όχι και σε μία δεύτερη. Εξάλλου, θα την χρησιμοποιεί για πολλούς μήνες, οπότε θα υπάρξουν φθορές. Και μία δεύτερη είναι πολύ χρήσιμη.

Μαξιλάρι θηλασμού

Θα της λύσετε τα χέρια. Τα μαξιλάρι θηλασμού, βοηθάει πολύ τις μαμάδες που θηλάζουν, ενώ είναι χρήσιμο και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Καθάρισμα σπιτιού

Κάνει λίγο... αμερικανιά, αλλά είναι μια πρωτότυπη ιδέα και μεγάλη εξυπηρέτηση για μία νέα μανούλα, που δεν έχει βοήθεια για το σπίτι. Οπότε, μπορείτε να βρείτε μία κυρία και να καθαρίσει το σπίτι. Απαραίτητη προϋπόθεση: θα πρέπει πρώτα να έχετε ρωτήσει τη μαμά, αν συμφωνεί με την ιδέα και πότε μπορεί. Κι επίσης, να είναι ένας πολύ δικός σας άνθρωπος, που να μην παρεξηγήσει τις προθέσεις σας. Και υπάρξουν παρεξηγήσεις.

maxilarithilasmou

Βιβλίο

Τα βιβλία ως δώρο δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Και σε μία νέα μανούλα, αποκτούν μεγαλύτερη. Κάντε της, λοιπόν δώρο ένα βιβλίο, σχετικά με τη μητρότητα. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Μία καλή είναι να της πάρετε ένα βιβλίο που να αφορά τους πρώτους μήνες του μωρού και τα στάδια ανάπτυξης του.

Δωροκάρτα

Τα περισσότερα καταστήματα έχουν, πλέον, δωροκαρτες. Οπότε, μπορείτε να πάτε σε ένα κατάστημα με βρεφικά είδη και να αγοράσετε μία. Και η ίδια θα επιλέξει τι θέλει και τι έχει περισσότερο ανάγκη.

Ψηφιακή κορνίζα

Από τότε που το μωράκι ήρθε στον κόσμο, οι γονείς δε σταματούν να το τραβούν φωτογραφίες. Οπότε, μπορείτε να αγοράσετε μία ψηφιακή κορνίζα, ώστε να τις περάσουν εκεί. Ακόμη και να έχουν, δε θα πούνε όχι και σε μία δεύτερη ή και τρίτη

Μάρσιπο

Μπορείτε να τη ρωτήσετε αν έχει αγοράσει μάρσιππο. Αν δεν έχει πάρει, κάντε το εσείς δώρο. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χρήσιμο είναι στις εξόδους με το μωρό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved