Φωτογραφίζει τα εγγόνια της με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

Όταν η φωτογράφος Angela Forker έγινε γιαγιά πριν από πέντε χρόνια, αποφάσισε να φωτογραφίζει νεογέννητα αντί για τοπία.

Φωτογραφίζει τα εγγόνια της με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

Πηγή εμπνευσής της αποτέλεσε η δουλειά της Adele Enersen «Baby ImaginArt» , μια σειρά από παιχνιδιάρικες φωτογραφίες μωρών με περίτεχνα σκηνικά και συμπρωταγωνιστές τα ζώα.

«Η δουλειά της ξύπνησε τη δημιουργικότητα μέσα μου και με ενέπνευσε να δοκιμάσv κάτι νέο και συναρπαστικό», δήλωσε η φωτογράφος. Όταν λοιπόν το πρώτο εγγόνι, Ricky, ήταν νεογέννητο, η Forker αποφάσισε να το φωτογραφίσει, όχι όμως με τον κλασικό τρόπο. Δημιούργησε διασκεδαστικές σκηνές με υφάσμτα και φιγούρες, οι οποίες στη συνέχεια συμπεριλήφθησαν στο φωτογραφικό άλμπουμ Little Ricky’s Great Adventures.

Ο Ricky είναι σήμερα 5 χρονών και έχει μια μικρή αδελφή, 5 μηνών τη Daisy. Η Forker απολαμβάνει να φωτογραφίζει και τα δύο εγγόνια της σε μαγικές περιπέτειες με δεινόσαυρους. Χρειάζεται περίπου 4 – 8 ώρες για να στήσει το κατάλληλο σκηνικό, να επιλέξει τα σωστά χρώματα και να ξεκινήσει τη φωτογράφιση.Απολαμβάνει ιδιαίτερα τη "νέα" της δουλειά και ειδικά το χρόνο που περνά με τα εγγόνια της φωτογραφίζοντάς τα.

Η Forker ονειρεύεται μια μέρα όλες αυτές τις φωτογραφίες να μπορέσει να τις εκδώσει σε ένα λεύκωμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved