Πρακτικές ιδέες που θα διευκολύνουν τη ζωή σας με το μωρό

Η καθημερινότητα με ένα μωρό στο σπίτι δεν είναι πάντα εύκολη. Γι΄αυτό χρειάζεται να επιστρατεύετε εκτός από υπομονή και την εφευρετικότητά σας, προκειμένου να περνάει καλά το μωράκι σας αλλά και εσείς.

Πρακτικές ιδέες που θα διευκολύνουν τη ζωή σας με το μωρό

Αν για παράδειγμα θέλετε να πάτε για μπάνιο, μια σκηνή που θα στήσετε στην παραλία, θα επιτρέψει το μωρό σας να παίξει με την άμμο και τα κουβαδάκια, χωρίς να σας γκρινιάζει, και κυρίως χωρίς να είναι εκτεθειμένο στον ήλιο. Αντίστοιχα, αν έχετε μια πλαστική πισίνα, δεν χρειάζεται να τη γεμίζετε πάντα με νερό. Μπορεί να «μετατραπεί» σε ένα μικρό παρκοκρέβατo όπου θα μπορεί να παίξει χωρίς να έχετε το φόβο ότι μπορεί να πέσει. Αυτές και αρκετές άλλες απλές ιδέες, που θα διευκολύνουν τη ζωή σας, σας προτείνουμε και ελπίζουμε να τις βρείτε χρήσιμες.

1.Η πλαστική πισίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πάρκο για το μωρό, ειδικά αν έχετε χώρο να τη βάλετε στο σπίτι ή στην αυλή.

1 Inflatable Pool Safe Play Area 640x633

2. Για την ασφάλεια του παιδιού σας, μπορείτε να χρησιμοποποιήσετε για να ασφαλίσετε τις ντουλάτες και τα συρτάρια του σπιτιού, κολάρο ή περιλαίμιο σκύλου με κλιπ. Είναι πρακτικά και δεν μπορεί να το ανοίξει το παιδί.

2 Baby Proofing

3. Τώρα το καλοκαίρι, η καλύτερη προστασία του παιδιού από τον ήλιο, εκτός από την ομπρέλα είναι η σκηνή. Το παιδί αερίζεται και προστατεύετε από την ηλιακή ακτινοβολία.

3 Shaded Tent Sand Pit 1 640x646

4. Μπλουζάκι -αυτοκινητόδρομος. Το παιδάκι σας θα απασχοληθεί χωρίς να σας γκρινιάζει.

4 BSK Racecar Track Shirt 640x493

5. Εάν μεγάλο πλαστκό καλάθι, είναι μια λύση για το μεσημεριανό ύπνο του μωρού σας αν είστε στη θάλασσα και δεν έχετε μαζί σας καρότσι. Μπορεί να χρησιμοποιεί και ως αποθηκετυικός χώρος για όλα τα παιχνίδια θαλάσσης.

5 Beach Baby Basket 640x640

6. Οι πλαστικές, διάφανες θήκες, είναι μια καλή λύση για να αποθηκεύετε τα φορμάκια του μωρού σας που χρησιμοποιείτε συχνά και δεν θέλετε να τα ψάχνετε.

7 Shoe bag organiser 640x651

7. Οι χάρτινες αυγοθήκες, μπορούν να μετατραπούν σε ...παλέτες για τα παιδιά σας. Χρώματα και πινέλα βρίσκουν τη θέση τους εκεί που ήταν τα νόστιμα αυγουλάκια. Πρακτικό και εύκολο.

8 Paint Brush Egg carton 1 640x694

8. Τα περισσότερα μωρά λατρεύουν το μπάνιο, όχι όμως και το λούσιμο. Μ' αυτό το καπελάκι, το λούσιμο παύει να είναι πρόβλημα.

9 Bathtime Shower Cap

9. Πόσες φορές όταν τρώνε τα παιδιά παγωτο ξυλάκι, γεμίζουν τα ρούχα τους; Πλέον τοποθετώντας χαρτάκια από cup cakes στο ξυλάκι, το λιωμένο παγωτό (το περισσότερο τουλάχιστον), μένει στο χαρτάκι.

10 Drip Catcher Coffee Lid 1 640x960
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved