Αυτή η μαμά δεν ήξερε ότι είναι έγκυος μέχρι που γέννησε στο σούπερ μάρκετ!

Οταν η Ashleigh Miller-Cross πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, σχεδίαζε να φύγει μόνο με κάποιες σακούλες έξτρα...

Αυτή η μαμά δεν ήξερε ότι είναι έγκυος μέχρι που γέννησε στο σούπερ μάρκετ!

Δε φανταζόταν ότι θα φύγει και με ένα νεογέννητο.

Η μαμά από τον Καναδά είχε γεννήσει πριν 10 μήνες την Mia και δεν είχε ιδέα ούτε ότι ήταν έγκυος, ούτε ότι ήταν τελειόμηνη. Και ενώ ψώνιζε στο σούπερμάρκετ Halifax ξαφνικά ένιωσε αφόρητους πόνους. Μέχρι τότε δεν είχε συσπάσεις, δεν είχε λιγούρες, δεν είχε κανένα σύμπτωμα. Είχε ήδη κιλά που δεν είχε χάσει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη οπότε δεν είχε καταλάβει τίποτα.

kj

Οπως λοιπόν περπατούσε ανάμεσα στους διαδρόμους, ένιωσε έντονους πόνους και οι υπάλληλοι τη βοήθησαν να πάει στο μπανιο. Ο μάνατζερ του καταστήματος περιγράφει την κατάσταση: Ανοιξα την πόρτα, είδα την μαμά και το μωρό να έχει μισοβγει. Εβγαλε μια δυνατή φωνή και έλεγε "γεννάω", ενώ εγώ άρπαξα το κινητό μου και καλουσα το ασθενοφόρο!

Το μωρό είχε γεννηθεί. Ανέπνεε, ήταν μια χαρά. Βοηθήσαμε όλοι ενστικτωδώς. Είναι αυτό το μωρό που βλεπετε στη φωτογραφία, και που προς τιμήν του έκαναν αργότερα όλοι μαζί την αναμνηστική φωτογράφιση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved