Μυστικά για να επιλέγετε σωστά τα ρούχα του παιδιού σας καθώς μεγαλώνει

Μάθετε πώς θα καταφέρετε να επιλέγετε σωστά τα ρούχα του παιδιού σας καθώς μεγαλώνει.

Μυστικά για να επιλέγετε σωστά τα ρούχα του παιδιού σας καθώς μεγαλώνει

Υπάρχουν πολλά «τρομακτικά» που ανακαλύπτει κάποιος που γίνεται για πρώτη φορά γονιός. Κάνετε τα πάντα για να κρατήσετε τα παιδιά σας ασφαλή, τρώτε υγιεινά και να ζείτε μια ευτυχισμένη ζωή.

Η οργάνωση της παιδικής ντουλάπας ωστόσο δεν θα έπρεπε να είναι μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες σας. Αν ξεκινήσετε σιγά-σιγά και μόνο αγοράζοντας πάντα τα απαραίτητα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τη ντουλάπα του μωρού σας χωρίς να ξοδεύετε χρόνο με το χρόνο ένα σωρό χρήματα.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να οργανώσετε τη ντουλάπα του μωρού σας πριν τη γέννησή του και κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του.

Κάντε Ουδέτερες Επιλογές

Περιμένοντας να γεννήσετε, η αγορά βρεφικών ρούχων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να περάσετε το χρόνο σας και να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Ωστόσο, αντί να διαλέξετε γαλάζιο αν είναι αγόρι και ροζ αν είναι κορίτσι, προτιμήστε ουδέτερα χρώματα, για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στα μελλοντικά παιδιά σας. Αγοράστε ρούχα μέχρι 12 μηνών έτσι θα έχετε καλύψει όλα τα κιλά σε περίπτωση που το μωρό σας γεννηθεί πάνω από 3.500 κιλά. Να θυμόσαστε δεν θα πάνε χαμένα, καθώς ακόμη και ένα μικρότερο σε κιλά μωρό να γεννήσετε, μέρα με τη μέρα μεγαλώνει.

Επιλέξτε ρούχα που μεγαλώνουν μαζί τους

Προτιμήστε ρούχα ελαστικά, φορμάκια με κουμπιά, φόρμες και παντελονάκια που θα αποδειχθούν με τον καιρό «επένδυση». Να θυμόσαστε να μην αγοράζετε τα ρούχα του παιδιού σας ακριβώς στο νούμερο του. Φροντίστε να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο για να μπορέσει να τα φορέσει και την επόμενη χρονιά.

paidika rouxa 2

Αρπάξτε τις ευκαιρίες

Αν δει το μάτι σας, προσφορές σε εποχικά ρούχα, όπως για παράδειγμα, παλτό, γάντια, παπούτσια αθλητικά, μπουφάν, μαγιό και άλλα πολλά, μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Φανταστείτε το χειμώνα να ανακαλύπτετε ότι το μπουφάν είναι κοντό, και ότι πρέπει να χαλάσετε μια περιουσία για να πάρετε καινούριο ενώ κάλλιστα θα μπορούσατε να πάρετε το μπουφάν που είχατε δει τον Ιούνιο με -50%.

Πείτε «ναι» στα ρούχα από δεύτερο χέρι

Να είστε ανοικτοί στις προτάσεις φίλων και στα ρούχα που προτείνουν να σας χαρίσουν. Κάποια μπορεί να είναι σχεδόν καινούρια και να σας βγάλουν από άσκοπα έξοδα. Το ίδιο φυσικά μπορείτε να κάνετε και εσείς,

Να έχετε στο μυαλό σας ότι τα παιδιά σας θα θυμούνται όλα εκείνα τα διασκεδαστικά πράγματα που κάνατε μαζί και όχι τα ρούχα που φορούσαν. Σε αυτό που θα πρέπει να επενδύσετε δεν είναι μόνο οι έξυπνες επιλογές-λύσεις, αλλά ο χρόνος που θα αφιερώσετε σε εκείνα δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις.

Τα ρούχα απλά θα βρίσκονται στις φωτογραφίες από τις υπέροχες στιγμές που ζήσατε μαζί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved