Χρήσιμα δώρα που μπορείτε να κάνετε σε μια μαμά με νεογέννητο

Τι δώρο μπορούμε να κάνουμε σε ένα νεογέννητο που να είναι χρήσιμο και να μη το έχει ήδη η μαμά; Είναι μια ερώτηση που κάνουμε συχνά όταν πρέπει να επιλέξουμε ένα δώρο για τη φίλη μας που έχει μόλις γεννήσει.

Χρήσιμα δώρα που μπορείτε να κάνετε σε μια μαμά με νεογέννητο

Η αλήθεια είναι, ότι, όταν είναι το πρώτο μωρό στην οικογένεια, οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες απ’ ότι όταν είναι το δεύτερο ή το τρίτο παιδί.
Οι ανάγκες των παιδιών όμως δεν τελειώνουν ποτέ, οπότε κάθε δώρο είναι ευπρόσδεκτο. Εμείς σας προτείνουμε τα εξής :

-Ρούχα και είδη προικός

bedwe


Πριν αναφωνήσετε, « σιγά την επιλογή», σας λέμε το εξής: Ανάλογα με την εποχή το μωράκι έχει άλλες ανάγκες. Μπορείτε να επιλέξετε λίγο μεγαλύτερα νούμερα και να υπολογίσετε και τους μήνες. Αν για παράδειγμα το μωρό είναι 2 μηνών και αναπτυγμένο, μπορείτε να του πάρετε για 6 μηνών ( μην ξεχνάτε την εποχή).Επίσης, καλτσάκια, ολόσωμα φορμάκια, σεντονάκια, είναι πολύ χρήσιμα.

- Πάνες

daiper


Στο εξωτερικό είναι συνηθισμένο να κάνουν δώρο δωροεπιταγές για πάνες. Ποιος γονιός θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο δώρο; Είναι ίσως το μοναδικό που θα εκτιμηθεί δεόντως.

-Παιδικά βιβλία

book


Μπορεί να σας φαίνεται πρόωρο δώρο, όμως καθώς το μωράκι σιγά σιγά θα ανταποκρίνεται σε διάφορα ερεθίσματα, η ανάγνωση παιδικών βιβλίων, είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αλλωστε πάντα το βιβλίο είναι καλό δώρο και η αξία του ανεκτίμητη.

-Καλάθι με είδη μπάνιου

bath


Επιλέξτε παιδικά σαμπουάν, αφρόλουτρα, παιδικές χτένες, σφουγγαράκια, παιχνίδια για το νερό, βάλτε τα σε ένα ωραίο κουτί, και το δώρο σας είναι έτοιμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ειδικά η μαμά θα ενθουσιαστεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved