Ο πατριός ζητάει από τη μικρούλα «να είναι για πάντα η κόρη του»

Μια πολύ συγκινητική στιγμή έζησαν οι παρευρισκόμενοι σε ένα γάμο στη Βραζιλία πριν λίγο καιρό, όταν ο 37χρονος Diogo Bolant, την ώρα του γάμου του, έκανε μια μεγάλη έκπληξη στην 6χρονη Isadora, κόρη της αγαπημένης του.

Ο πατριός ζητάει από τη μικρούλα «να είναι για πάντα η κόρη του»

«Θέλω να σε ρωτήσω κάτι» της είπε, και γονάτισε μπροστά σε όλους τους καλεσμένους τον γάμο στο Sao Bernardo do Campo του Sao Paulo.

Η μικρούλα δεν ήξερε τι πρόκειται να συμβεί, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γνώριζαν το σχέδιο.

«Συμφωνείς να είσαι η κόρη μου για πάντα;» της είπε ο Diogo.

 Bursting into tears, Isadora sobbed uncontrollably as her new step-dad took a ring out of a box and slipped it onto her finger

H μικρούλα δε δίστασε να πει αμέσως το ναι, ενώ μόλις ο σύζυγος της μαμάς της πέρασε το δαχτυλίδι, εκείνη έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά του.

The tender moment was filmed by the Blessed Space Company wedding organisers, who hosted the ceremony at their venue

Η συγκινητική στιγμή μαγνητοσκοπήθηκε από τους διοργανωτές του γάμου του ζευγαριού, Blessed Space Company, οι οποίοι και είπαν ότι όλοι ήξεραν τι πρόκειται να γίνει, εκτός από τη μικρούλα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook και είχε πάνω από 9 εκατομμύρια μόλις την πρώτη βδομάδα.

Η μαμά της λέει «Θέλαμε η μικρή να συμμετέχει στον γάμο, και επισης είμαστε στη φάση της... προγκίπισσας, και η μικρή ξέραμε ότι θα τρελαθεί με το να είναι έστω και για λίγο εκείνη η νύφη». Η σχέση της μικρής με τον νέο σύζυγο της Nicole είναι πολύ στενή. Ο βιολογικός της πατέρας είναι παρών στη ζωή της και κανείς δεν πρόκειται να της κλέψει αυτή τη σχέση, αλλά η 6χρονη τρελάθηκε από τη χαρά της με την πρόταση που της έγινε και λατρεύει τον Diogo, που είναι με τη μαμά της τα τελευταία 3 χρόνια και τον οποίο ήδη αποκαλεί μπαμπά...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved