Πλησιάζει η μέρα του γάμου σου: 6 πρακτικές συμβουλές

Το άγχος που έχει μία νύφη είναι γνωστό σε όλη την υφήλιο... Επειδή συνήθως μας πιάνει πανικός και μας πνίγουν οι εκκρεμότητες και οι λίστες, ορίστε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πότε να κάνεις τι!

Πλησιάζει η μέρα του γάμου σου: 6 πρακτικές συμβουλές

Κάνε ένα spa µανικιούρ δύο εβδοµάδες πριν από το γάµο και φρόντισε να ενυδατώνεις συχνά τα χέρια σου µε µια ειδική κρέµα, μέχρι την μέρα που θα κάνεις το νυφικό μανικιούρ.

Μη γυµναστείς έντονα από δέκα ηµέρες πριν από το γάµο και μέχρι τη μεγάλη μέρα, για να αποφύγεις το ενδεχόμενο τραυματισμού ή πιασίματος. Προτίµησε το περπάτηµα και µια διατροφή µε πολλά λαχανικά και φρούτα.

Μία εβδοµάδα πριν, μην αποφασίσει να κάνεις θεραπείες καθαρισµού ή απολέπισης µε laser. Δε θέλεις να φτάσεις στην εκκλησία με σπυράκια που θα σου χαλάσουν την εικόνα.

Μία µέρα πριν από την τελετή επίλεξε ένα διαχρονικό γαλλικό µανικιούρ. Εναλλακτικά, προτίµησε παστέλ αποχρώσεις.

Το προηγούµενο βράδυ κοιµήσου όσο πιο πολλές ώρες µπορείς. Και διατήρησε την ενυδάτωση της επιδερµίδας σου σε υψηλά επίπεδα, πίνοντας νερό και χυµούς, καθώς και με μία καλή ενυδατική κρέμα.

Τη µέρα του γάµου, αφέσου στα χέρια των ειδικών. Θα λάμπεις ούτως ή άλλως από τη χαρά σου. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου θα κάνουν το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved