Η νέα τάση στους γάμους «θέλει» τα ζευγάρια να απογειώνονται!

Ενώ μερικοί επιλέγουν να παντρευτούν σε εκκλησίες ή κοντά στη θάλασσα, πολλά ζευγάρια θέλουν κάτι πιο συναρπαστικό για τη μέρα αυτή.

Η νέα τάση στους γάμους «θέλει» τα ζευγάρια να απογειώνονται!

Τι μπορεί να είναι αυτό; Γάμος στον αέρα και μάλιστα μέσα σε αερόστατο. Τον τρόπο αυτό επέλεξαν 50 ζευγάρια από την επαρχία Jiangsu της Κίνας. Τα ζευγάρια λίγο πριν την...απογείωση απαθανάτισαν τις στιγμές με εκατοντάδες selfie τις οποίες κοινοποίησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

aerostata4

«Αυτό που είδαμε ήταν πολύ όμορφο! Βλέπαμε τα πάντα από ψηλά.. ήταν κάτι μοναδικό», έγραψε μια νύφη στο Facebook . Οσοι μπόρεσαν και παρακολούθησαν την απογείωση των πολύχρωμων αερόστατων έκαναν λόγο για ένα φανταστικό θέαμα.

aerostata1

Μετά την προσγείωση, οι νύφες φορώντας λευκό νυφικό μέχρι το γόνατο και κρατώντας τους συζύγους τους από το χέρι, επιδόθηκαν σε ένα σύντομο «αγώνα» δρόμου κουνώντας το χέρι τους στους φωτογράφους.

aerostata2

Τα τελευταία χρόνοι οι ομαδικοί γάμοι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Κίνα.

aerostata6

Ενδεικτικά, μόνο περασμένο Μάιο 114 ζευγάρια παντρεύτηκαν στο Πανεπιστήμιο Nanjing για να γιορτάσουν την 114η επέτειο από την ίδρυση του. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι πολλά ζευγάρια επιλέγουν τη Σαντορίνη για ομαδικούς γάμους, πολλά εξ αυτών προέρχονται από την Κίνα.

aerostata3
3532178000000578 3638147 Taking love to new heights After landing each of the newlywed pa a 43 1465774022612 1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved