«Θες ένα μικρό βήμα...» Δείτε την ελληνική διαφήμιση που έχει ραγίσει καρδιές (βίντεο)

Πόσο εύκολο είναι να σε συγκινήσει μία διαφήμιση; Να σε κάνει να σκεφτείς, να χαμογελάσεις, να παρασυρθείς;

«Θες ένα μικρό βήμα...» Δείτε την ελληνική διαφήμιση που έχει ραγίσει καρδιές (βίντεο)

Η αλήθεια είναι όχι πολλές, αν και τελευταία, έχουν "βγει" στον αέρα διαφημίσεις που είναι μικρά διαμαντάκια. Όπως αυτή που σας προτείνουμε να δείτε. Η προτροπή μας δεν υποκρύπτει οποιοδήποτε κίνητρο προβολής της εν λόγω εταιρείας.

Πρόκεται όμως για μία πραγματικά αξιόλογη ελληνική δουλειά, γεμάτη ευαισθησία, τρυφερότητα και αγάπη, που σε κάνει να συγκινηθείς, να βουρκώσεις και γιατί όχι, να κλάψεις. Σου δημιουργεί την παρόρμηση να σηκώσεις το τηλέφωνο και να μιλήσεις στο μπαμπά σου, έτσι για να τον ακούσεις.

vdvdds

Η διαφήμιση λοιπόν, υπό τους ήχους του τραγουδιού "Θες" με τη μοναδική ερμηνεία του Δημήτρη Μητροπάνου, ξεκινά με έναν κύριο να κάνει μαθήματα χορού μυστικά από τη γυναίκα του. Δείχνει τόσο ενθουσιασμένος που δεν τον πτοεί ούτε το βλέμμα απόγνωσης του δασκάλου στα πρώτα μαθήματα. Μελετάει νοερά τα βήματα που πρέπει να μάθει, ενώ ακόμα και στο σπίτι παρακολουθεί στην τηλεόραση προγράμματα εκμάθησης χορού. Κι ενώ αρχικά υποψιάζεσαι ότι προφανώς θέλει να κάνει έκπληξη στη γυναίκα του, διαπιστώνεις ότι ο σκοπός είναι άλλος: Να χαρίσει στην κόρη του, την ημέρα του γάμου της, τον πρώτο χορό!

sfvsadgs

Και τα καταφέρνει αφήνοντας άφωνους τη γυναίκα και την κόρη του, η οποία βιώνει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Το μήνυμα της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της μπύρας ΑΛΦΑ «Θες ένα μικρό βήμα για να έρθεις κοντά στους ανθρώπους σου, για να έρθεις κοντά στην ΑΛΦΑ πλευρά σου», είναι αν μη τι άλλο άμεσο, ζεστό και ανθρώπινο.

Δείτε το βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved