Δίδυμα παιδιά! Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους;

Κατά καιρούς πολλά δημοσιεύματα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας με τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τη ζωή των διδύμων.

Δίδυμα παιδιά! Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους;

Αρκετοί ερευνητές έχουν ασχοληθεί με το αν υπάρχει τελικά, τηλεπάθεια μεταξύ τους. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Υπάρχουν έρευνες που το έχουν αποδείξει;

Πολλά δίδυμα αδελφάκια ισχυρίζονται ότι διαισθάνονται όταν ο αδελφός τους/η αδελφή τους, κινδυνεύει, ακόμη κι αν βρίσκονται μίλια μακριά. Είναι επίσης πολύ γνωστό, ότι μιλούν μεταξύ τους με έναν κώδικα επικοινωνίας που μόνο οι δυο τους καταλαβαίνουν. Κανείς ωστόσο ερευνητής, δεν έχει αποδείξει ότι υπάρχει τηλεπάθεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σχέση τους είναι ξεχωριστή και σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, από δικά μας παραδείγματα ή με όσα έχουμε διαβάσει, τα δίδυμα διαισθάνονται κατά έναν περίεργο τρόπο, τα πάντα που αφορούν στο δίδυμο αδελφάκι τους. Θαύμα της φύσης; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.

Εκτός από την τηλεπάθεια, υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τα δίδυμα έχουν τα ίδια δακτυλικά αποτυπώματα. Αυτό φυσικά είναι μύθος, καθώς αυτά δημιουργούνται στη μήτρα και διαφέρουν σύμφωνα με την επαφή που έχει το έμβρυο με το αμνιακό υγρό και τον ομφάλιο λώρο. Έτσι λοιπόν, μπορεί να μεγαλώνουν ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος (κοιλιά), να είναι όμοια, παρόλα αυτά τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι διαφορετικά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved