Πώς μπορείτε να κάνετε την Ημέρα των Ερωτευμένων ξεχωριστή όταν έχετε παιδιά

Ημέρα των Ερωτευμένων: Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά

  • Φτιάξτε ένα σούπερ πρωινό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
  • Ετοιμάστε ένα διασκεδαστικό γεύμα
  • Φορέστε εορταστικά ρούχα
  • Φτιάξτε χάρτινες καρδιές
  • Αφήστε ένα δώρο έκπληξη
  • Δείτε ταινίες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
  • Φτιάξτε σνακ
Πώς μπορείτε να κάνετε την Ημέρα των Ερωτευμένων ξεχωριστή όταν έχετε παιδιά

H Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή των Ερωτευμένων αν προτιμάτε, αποκτά ένα εντελώς νέο νόημα όταν γίνεστε γονείς.

Ο ρομαντισμός και η βραδιά για δύο, δίνουν τη θέση τους στην οικογένεια και την επιθυμία σας να κάνετε αυτή την ημέρα ξεχωριστή για όλους. Γιατί στην ουσία δεν είναι παρά μια μέρα που υμνεί την αγάπη.

Τι μπορείτε να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τα παιδιά

Από ταινίες και γλυκά μέχρι χειροτεχνίες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ,είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που κάνετε με τα παιδιά τη μέρα αυτή.

Φτιάξτε ένα σούπερ πρωινό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Φτιάξτε τηγανίτες σε σχήμα καρδιάς ή διακοσμήστε τις φράουλες ζητώντας τη βοήθεια των παιδιών. Άλλες γλυκές ιδέες για πρωινό την Ημέρα των Ερωτευμένων είναι ένα smoothie με σαντιγί, βάφλες σοκολάτας ή μια τηγανίτα με ζάχαρη άχνη.

ti na kanate me ta paidia tin imera ton erotevmenon1

Ετοιμάστε ένα διασκεδαστικό γεύμα

Φτιάξετε ένα εορταστικό κολατσιό για τα παιδιά αφού η Ημέρα των Ερωτευμένων είναι Δευτέρα. Κόψτε το σάντουιτς σε σχήμα καρδιάς, συμπεριλαμβάνετε ένα επιπλέον μπισκότο ή μια έξτρα λιχουδιά και φυσικά μην ξεχάσετε ένα σημείωμα στο οποίο να γράφετε πόσο πολύ τα αγαπάτε.

Φορέστε εορταστικά ρούχα

Αφήστε το παιδί σας να φορέσει τα αγαπημένα του ρούχα στο σχολείο. Μπορείτε ακόμη και του αγοράσετε πιτζάμες σε πιο έντονα χρώματα από αυτά που φοράει ως δώρο για την ημέρα.

Φτιάξτε χάρτινες καρδιές

Πάρτε λίγο χαρτί κατασκευής, ένα ψαλίδι και ένα στυλό ή ένα μολύβι και φτιάξτε αυτή τη σούπερ διασκεδαστική (και εύκολη!) χειροτεχνία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που δεν είναι άλλη από τις κλασικές καρδιές.

ti na kanate me ta paidia tin imera ton erotevmenon2

Αφήστε ένα δώρο έκπληξη

Μην φανταστείτε κάποιο παιχνίδι ή gadget. Ένα κουτάκι με σοκολατάκια, μια σοκολάτα ή ένα πάνινο παιχνίδι με ένα σημείωμά σας αρκούν για να πείτε ένα « σ΄αγαπώ» στο παιδί σας αλλά και στον σύντροφό σας.

Δείτε ταινίες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κουλουριαστείτε στον καναπέ και παρακολουθήστε μερικές κλασικές ταινίες με θέμα την αγάπη, όπως η Σταχτοπούτα, η Μικρή Γοργόνα ή η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος.

Φτιάξτε σνακ

Από πολύχρωμα cupcakes μέχρι μπισκότα σε σχήμα καρδιάς, υπάρχουν πολλές συνταγές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δοκιμάστε να βουτήξετε μερικές φράουλες στη σοκολάτα ή να ψήσετε ένα κόκκινο βελούδινο κέικ.

Πηγή: parents.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved