Λίγο πριν ο Μπραντ Πιτ κλείσει τα 50: «Η ευτυχία μου εξαρτάται αποκλειστικά από την Αντζελίνα!»

Ο Μπραντ Πιτ μίλησε σε ιταλική εφημερίδα για τα παιδιά του και για το πόσο καλύτερο άνθρωπο τον έκανε η πατρότητα.

Λίγο πριν ο Μπραντ Πιτ κλείσει τα 50: «Η ευτυχία μου εξαρτάται αποκλειστικά από την Αντζελίνα!»

Στην ιταλική εφημερίδα «La Republica», ο ηθοποιός που λατρεύουν όλες οι γυναίκες, δηλώνει πιο χαρούμενος από ποτέ λέγοντας πως η ευτυχία του εξαρτάται αποκλειστικά από την Αντζελίνα Τζολί και τα έξι τους παιδιά.

Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού τη χρονιά αυτή που κλείνει τα 50, ετοιμάζει δυο κινηματογραφικές ταινίες που θεωρεί σπάνιες για την καριέρα του και έχει μια οικογένεια που λατρεύει.

«Τα 50 χρόνια είναι μια σημαντική καμπή στην ηλικία γιατί γνωρίζεις ότι έχεις διανύσει τη μισή διαδρομή της ζωής σου. Δεν ξέρεις πόσος χρόνος σου έχει απομείνει», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.

«Όλα τώρα είναι διαφορετικά. Όταν είσαι γονιός βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια. Απολαμβάνω τις βόλτες που κάνω με τα παιδιά μου στα πάρκα και στα μουσεία. Μου αρέσει να τους δείχνω και να τους μαθαίνω πράγματα. Η ζωή μαζί τους είναι μια πραγματική περιπέτεια, ειδικά όταν τα ετοιμάζω για ύπνο ή όταν ξυπνάνε το πρωί. Μου αρέσει η δουλειά μου αλλά τώρα πια προτιμώ να περνώ περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου».

Αν και ο Μπραντ Πιτ μίλησε για την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή, δεν επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να σχεδιάζει τον γάμο του με την Ατζελίνα Τζολί στην Γαλλική Ριβιέρα τα Χριστούγεννα.

Στις 21 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες οι ταινίες «The counselor» και «12 years a slave», αντίστοιχα. Ταινίες που τον κάνουν ευτυχή γιατί πρωταγωνιστεί με ηθοποιούς που θαυμάζει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved