Αυτά τα σκίτσα αποτυπώνουν μοναδικά την ομορφιά της ζωής (εικόνες)

Σκίτσα τρυφερά, όμορφα, ξεχωριστά.

Αυτά τα σκίτσα αποτυπώνουν μοναδικά την ομορφιά της ζωής (εικόνες)
instagram @lisaaisato

Η Lisa Aisato είναι γνωστή καλλιτέχνιδα και συγγραφέας παιδικών βιβλίων στη Νορβηγία.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 2008 και έκτοτε κυκλοφόρησε αρκετά βιβλία ενώ η δουλειά της έχει δημοσιευτεί σε ειδικές εκδόσεις, περιοδικά κ.λπ.

Το στυλ της Lisa Aisato είναι ιδιαίτερο και μοναδικό. Τα σκίτσα της με ακουαρέλα αποτυπώνουν την ομορφιά της ζωής, θυμίζοντας σε όλους μας τα σημαντικά πράγματα που έχουν σημασία, όπως η αγάπη, η οικογένεια, η φιλία.

Η τέχνη της Aisato σε παρασέρνει καθώς τα έργα της έχουν την ικανότητα να γεννούν συναισθήματα ανεμελιάς αλλά και νοσταλγίας.


https://www.instagram.com/p/CMrylY2rgi4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι γνωρίζουμε για την καλλιτέχνιδα

Η αγάπη της Aisato για τη ζωγραφική και το σχέδιο ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Και παρότι πολλά παιδιά που ξεκίνησαν μαζί να ζωγραφίζουν, εγκατέλειψαν την προσπάθεια, η ίδια γνώριζε πολύ καλά με τι ήθελε να ασχοληθεί όταν μεγάλωνε.


https://www.instagram.com/p/CJd5SEmg7gW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλώντας στο boredpanda.com είπε χαρακτηριστικά:«Ζωγράφιζα όλη μου τη ζωή και το σχέδιο ήταν πάντα στενά συνδεδεμένο με τη λογοτεχνία. Όταν ήμουν παιδί, η μητέρα μου διάβαζε δυνατά σε μένα και την αδερφή μου και σχεδίαζα συνεχώς ενώ την άκουγα.

Ακόμα και σήμερα , ακούω συχνά ηχητικά βιβλία και podcast ενώ δουλεύω. Νομίζω, το γεγονός ότι συνέχισα να ζωγραφίζω όταν τα περισσότερα παιδιά εγκατέλειψαν, περίπου στην ηλικία των 10 ετών, με βοήθησε να αναπτύξω τις δεξιότητές μου πέρα από τον μέσο όρο. Θυμάμαι ότι έμαθα τη λέξη «εικονογράφος» σε ηλικία 13 ετών και έγραψα σε μια σχολική έκθεση ότι αυτό ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω».

Δείτε κι άλλα υπέροχα έργα της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved