Κατερίνα Καινούργιου: "Είμαι πολύ καλά με τον σύντροφό μου αλλά δε νιώθω έτοιμη ακόμα να κάνω παιδί"

Με μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξενήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη, μιλώντας για τον άνθρωπό της, τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με τον οποίο διατηρεί εδώ και μερικούς μήνες δεσμό, για την συγκατοίκησή τους, την οικογένειά της και πως τα μέλη της βλέπουν την τωρινή της σχέση, καθώς και για το σενάριο να γίνει σύντομα μητέρα.

Κατερίνα Καινούργιου: "Είμαι πολύ καλά με τον σύντροφό μου αλλά δε νιώθω έτοιμη ακόμα να κάνω παιδί"

«Είμαι πολύ καλά με τον Βασίλη, αλλά δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να κάνω παιδί. Όταν αποφασίσω να κάνω παιδί, θέλω να αφοσιωθώ αποκλειστικά με αυτό. Να κάνω την δουλειά μου και μετά να αφιερώνω όλο μου τον χρόνο στο παιδί και στο μεγάλωμά του. Τώρα δεν δηλώνω έτοιμη. Μπορεί όμως σε έξι μήνες από τώρα να θελήσω -από τη στιγμή που θα είμαι καλά με τον σύντροφό μου- να δημιουργήσω οικογένεια. Άλλωστε λατρεύω τα παιδιά».

Αναφορικά με την συγκατοίκησή της, εξομολογήθηκε στην Ελένη «Είμαι νοικοκυρά. Εγώ ψωνίζω για το σπίτι. Μ' αρέσει να φροντίζω τον Βασίλη. Άλλωστε είναι και η πρώτη μου σχέση που καταλήγει σε συγκατοίκηση και μέχρι στιγμής περνάμε υπέροχα. Όταν ήρθα στον Alpha πριν από πέντε χρόνια ήμουν άλλος άνθρωπος. Σήμερα έχω ωριμάσει, προσέχω τί θα πω και τους ανθρώπους που επιλέγω. Κάποτε πίστευα σε λάθος θεωρείες για τα πράγματα. Είχα ανασφάλειες σε μεγάλο βαθμό ακόμα και με την εμφάνισή μου.Σήμερα τις έχω σε μεγάλο βαθμό ξεπεράσει» τόνισε.

Όσο για το τι πιστεύει ότι έκανε τον σύντροφό της να την ερωτευτεί, είπε: «Το ότι είμαι αληθινή. Αυτό είναι κάτι το οποίο άλλωστε δεν συναντάς εύκολα στους ανθρώπους της τηλεόρασης».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved