Μέθυσαν, ξέχασαν που άφησαν το νεογέννητο μωρό τους, εκείνο πέθανε και δεν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες!

Ο ενός μηνός Freddie βρέθηκε στο πάτωμα μεταξύ του κρεβατιού και του τοίχου και κανένας από τους γονείς του δεν μπορούσε να δώσει την απάντηση, πώς βρέθηκε εκεί!

Μία Μαμά
Μέθυσαν, ξέχασαν που άφησαν το νεογέννητο μωρό τους, εκείνο πέθανε και δεν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες!

Ο μικρούλης Freddie Neil ήταν τεσσάρων εβδομάδων όταν βρέθηκε σφηνωμένος στην κυριολεξία, μεταξύ του τοίχου και του κρεβατιού του μεγαλύτερου αδερφού του, τη μέρα των Χριστουγέννων το 2014. Το μωράκι ήταν νεκρό και απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός τους στο νοσοκομείο Blackpool της Victoria.

Οι γονείς του, Matthew Neil και Kim Smart-Neil, υποτίθεται ότι γιόρταζαν τα Χριστούγεννα, σε ένα 24ωρο ξέφρενο με πολύ ποτό πάρτι, καθιστώντας τους ανίκανους να θυμηθούν που είχαν αφήσει το μωρό τους.

parents of baby who died when they went on drinking binge and forgot where they left him mum 20160407105251.jpg q75dx720y u0r1g0c

Αρχικά είχαν συλληφθεί και είχαν κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και παραμέληση ανηλίκου, ωστόσο αργότερα τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου και μετά από 6 μήνες, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS) ισχυρίζεται τώρα πώς δεν μπορούν να τους απαγγελθούν κατηγορίες, καθώς δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίων τους. Σε μια μακροχρόνια έρευνα, ανακαλύφθηκαν σοκαριστικές λεπτομέρειες όσον αφορά τα αίτια θανάτου του μικρού Freddie!

Την ημέρα των Χριστουγέννων και ενώ πολλές οικογένειες απολάμβαναν ένα χαρούμενο οικογενειακό δείπνο, οι δυο γονείς, κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ σε μία τοπική pub κοντά στο σπίτι τους στο Blackpool, της Βρετανίας.

Η μητέρα του μωρού, Kim, θυμάται για τελευταία φορά να αγκαλιάζει τον γιο της, μεταξύ 5πμ και 6πμ, λίγο πριν φθάσουν οι φίλοι τους. Την επόμενη μέρα, ο πατέρας του, Matthew, ξύπνησε με τα κλάματα του άλλου τους γιου, καθώς το παιδί είχε βγάλει την πάνα του που ήταν γεμάτη με ούρα και κόπρανα που τον ενοχλούσαν. Τι στιγμή που καθάρισε τον γιο του και του έβαλε καθαρή πάνα, συνειδητοποίησε πως ο Freddie δεν ήταν στην κούνια του, όπως θα έπρεπε.

parents of baby who died when they went on drinking binge and forgot where they left him dad 20160407105307.jpg q75dx720y u0r1g0c

Έψαξε όλο το σπίτι και τελικά βρήκε το 4 εβδομάδων αγόρι, τυλιγμένο με την κουβέρτα του στο πάτωμα, σφηνωμένο στο κρεβάτι του μεγάλου του αδερφού και τον τοίχο! Κανείς από τους γονείς δεν γνώριζε πώς το παιδί βρέθηκε εκει.

Ωστόσο, ο πατέρας αρνήθηκε ότι είχαν πιει πολύ, και ισχυρίστηκε ότι μπορεί να συνέβη κάτι τη στιγμή που έπαθε επιληπτική κρίση. «Πιστεύω πώς έπαθα επιληπτική κρίση, για αυτό και δεν θυμάμαι τίποτε!», είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν.

«Κάποιος από εμάς πρέπει να τον μετακίνησε. Εγώ όταν παθαίνω επιληπτική κρίση δεν θυμάμαι τίποτε μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά την κρίση. Δεν θυμάμαι να τον μετακίνησα εκεί, και αυτή είναι η καλύτερη εξήγηση που μπορώ να δώσω. Είναι η πιο λογική!», είπε!

Και ενώ και οι δύο γονείς, ήταν σε κατάσταση απόλυτης μέθης, δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι αυτοί ευθύνονται για τον θάνατο του μικρού Freddie! Ένας παθολόγος, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο μη ασφαλής ύπνος ήταν ο κύριος λόγος θανάτου και ο ιατροδικαστής Alan Wilson ότι ήταν αδύνατο να εντοπίσει μια αιτία θανάτου καθώς ο Freddie είχε επίσης βρογχίτιδα!

Από τότε οι γονείς του μικρού Freddie, δεν ζουν πια μαζί ενώ ο πατέρας του μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης για αλκοολικούς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved