Πουλάει το γάλα του στήθους της για να αγοράσει χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά της!

Μια νέα μητέρα, τεσσάρων παιδιών από το Ηνωμένο Βασίλειο, πουλάει το μητρικό της γάλα στο διαδίκτυο, για να αγοράσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών της.

Μία Μαμά
Πουλάει το γάλα του στήθους της για να αγοράσει χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά της!

Η Ρεμπέκα Χάντσον, εμφανίστηκε δημόσια στην πρωινή αγγλική εκπομπή, The morning, την περασμένη εβδομάδα και αποκάλυψε πώς πουλάει το «γάλα της», για 25 ευρώ τα 150ml και ότι ήδη έχει καταφέρει να μαζέψει πάνω από 5.000 ευρώ. Σίγουρα με αυτά τα χρήματα κάτι θα καταφέρει να αγοράσει!

Η 26-χρονη γυναίκα, η οποία έχει πλέον 8 τακτικούς πελάτες, είπε η ιδέα να πουλήσει το γάλα της, της ήρθε όταν συνειδητοποίησε ότι παρήγαγε περισσότερο από όσο έπινε η μικρή της κόρη. Οι περισσότεροι από τους πελάτες της φαίνεται να είναι σεφ, body builders και μητέρες που χρειάζονται συμπλήρωμα για τα νεογέννητα μωρά τους. Γνωρίζει ωστόσο όμως ότι και ορισμένοι από τους αγοραστές της το κάνουν για να ικανοποιήσουν τον «σεξουαλικό τους πόθο»!

Μάλιστα όταν ερωτήθηκε για αυτό από τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής που παρουσιάστηκε δήλωσε, «Το τι κάνουν με το γάλα είναι δικό τους θέμα. Εγώ δεν κάνω διακρίσεις. Αφού το αγοράζουν, ας το κάνουν ότι θέλουν!»

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Θα αγοράζατε ή θα πουλούσατε το μητρικό σας γάλα και γιατί; Αφήστε το σχόλιό σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved