Έχασε τη μνήμη της από εγκεφαλικό και αυτός τη βοήθησε να θυμηθεί τον γάμο τους. Δείτε πώς!

Μπορεί να σας φανεί σαν σενάριο ρομαντικής κομεντί όμως συνέβει στην πραγματικότητα! Ένα μήνα μετά το γάμο της, η Τινίσα Χάλ, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που της στέρησε τις μνήμες της από τον γάμο της!

Μία Μαμά
Έχασε τη μνήμη της από εγκεφαλικό και αυτός τη βοήθησε να θυμηθεί τον γάμο τους. Δείτε πώς!

Ένα σπάνιο εγκεφαλικό επεισόδιο, άφησε τη γυναίκα χωρίς μνήμη. Δεν θυμόταν ούτε καν τον σύζυγό της Ράλεϊ! Καθώς βλέπανε ένα βράδυ τηλεόραση, η Τινίσα, ένιωσε αδιαθεσία. «Ήταν ένας πόνος διαφορετικός από έναν απλό πονοκέφαλο. Ένιωθα να τρέχει ζεστό αίμα γύρω από το κεφάλι μου» είπε η ίδια!

1870895713

Καθώς ο πόνος συνέχιζε ο Ρίλαϊ, κάλεσε το ασθενοφόρο και τους μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο στο Κουίνς, όπου και έμεναν. Εκεί ο γιατρός διέγνωσε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η 43χρονη όμως δεν αντιμετώπισε ένα σύνηθες εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά ένα εγκεφαλικό που προκαλεί μερική απώλεια μνήμης. Έτσι λοιπόν η Τινίσα, άρχισε να χάνει τη μνήμη της, φτάνοντας σε σημείο να μην αναγνωρίζει ούτε καν τον ίδιο της τον άνδρα.

Αφού οι γιατροί της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, σε μερικές μέρες η μνήμη της επανήλθε, ξεχνώντας όμως τα πάντα από τη μέρα του γάμου της. Τότε ήταν που ο 50χρονος, σύζυγός της, σκέφτηκε πώς πρέπει να κάνει κάτι για να επαναφέρει τη μνήμη της!

749053

Τι έκανε; Κάτι ρομαντικό και κάτι που μόνο ένας άνδρας που αγαπά πάρα πολύ τι γυναίκα του. Γέμισε το δωμάτιό της με 100 φωτογραφίες από το γάμο τους. Επί ένα μήνα που έμεινε στο νοσοκομείο, κάθε μέρα κολλούσε και διαφορετικές φωτογραφίες. «Στην αρχή δεν ήξερα τι προσπαθούσε να κάνει, κάθε μέρα όμως, που άνοιγα τα μάτια μου ήταν όμορφο να βλέπω στον τοίχο και μια καινούρια φωτογραφία από τον γάμο μου» είπε η ίδια.

234852

Με αυτό τον τρόπο βοήθησε να επανέλθουν οι μνήμες της ξανά, από την πιο όμορφη και από την πιο σημαντική μέρα της ζωής, της κάθε γυναίκας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved