Αδιανόητο! Άφησε την 9χρονη κόρη της στο πάρκο και πήγε για δουλειά!

Πιστεύετε πως είναι εντάξει να αφήνετε το παιδί σας μόνο του, χωρίς επίβλεψη ενήλικα και να πηγαίνετε για δουλεία; Πως θα σας φαινόταν να αφήνατε καθημερινά την 9χρονη κόρη σας στο πάρκο μόνη, να πηγαίνατε για δουλειά και να την «τσεκάρατε» αν όλα είναι καλά μέσω του κινητού σας τηλεφώνου; Φοβερό πρόγραμμα διακοπών δεν συμφωνείτε;

Μία Μαμά
Αδιανόητο! Άφησε την 9χρονη κόρη της στο πάρκο και πήγε για δουλειά!

Η Ντέμπρα Χάρελ εργάζόταν στα McDonald 's και τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού η κόρη της ήταν μαζί της στο εστιατόριο, παίζοντας με ένα φορητό υπολογιστή. Ωστόσο, μια μέρα έκλεψαν τον υπολογιστή και το κορίτσι ρώτησε τη μητέρα του αν θα μπορούσε να παίξει στο διπλανό πάρκο αντί να κάθεται στο εστιατόριο . Η μητέρα της συμφώνησε, δίνοντάς της και ένα κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνεί μαζί της. Επιπλέον το κορίτσι κάθε μεσημέρι πήγαινε στην μαμά της για να φάνε μαζί μεσημεριανό και ξαναγύριζε στο πάρκο μέχρι να τελειώσει την δουλειά.

Οι απόψεις της τοπικής κοινωνίας της νότιας Καρολίνας, διίστανται καθώς άλλοι είπαν ότι καλά έκανε γιατί δεν έβγαινε οικονομικά για νταντά, ενώ κάποιοι άλλοι ότι θα έπρεπε να υποχρεώσει κάποιον απο το οικογενειακό ή φιλικό της περιβάλλον να κρατήσουν το κορίτσι! Τι θα γινόταν αν κάποιος περνούσε απο το πάρκο και άρπαξε το κορίτσι;

Την αστυνομία ειδοποίησε μια γυναίκα, που παρατήρησε το κορίτσι να παίζει μόνο του στο πάρκο. Όταν μάλιστα το ρώτησε αν είναι μόνο του και η απάντηση δεν την έπεισε, τηλεφώνησε στις αρχές.

Η μητέρα πια, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης με την κατηγορία «αμέλειας ανηλίκου», επειδή άφηνε κατά την διάρκεια της ημέρας, μόνη την κόρη της στο πάρκο και πήγαινε για δουλειά! Το 9χρονο κορίτσι, έχει αναλάβει και φιλοξενείται απο την πρόνοια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved