Ο χρόνος είναι κλέφτης και περνάει γρήγορα

Η Alex Miles γράφει για κάτι που είναι τόσο γνώριμο στις μητέρες: για τον χρόνο που περνάει τόσο γρήγορα και πριν καλά καλά το συνειδητοποιήσουν το μωράκι της είναι πια νήπιο.

Ο χρόνος είναι κλέφτης και περνάει γρήγορα
Instagram / alexxmiles

Δεν σου λένε ότι χάνεις τη φάση του νεογέννητου.

Ακούς για τα δύσκολα ξενύχτια και τα πρωινά αλλά δεν ακούς πόσο θα λαχταράς αυτό το μεθυστικό άρωμα νεογέννητου μόλις εξαφανιστεί.

Πώς είναι δυνατόν να σου λείπει κάποιος τόσο πολύ ακόμα και όταν είναι στην αγκαλιά σου;

Κοιτάζεις το μέγεθος της πάνας που αλλάζει μέσα σε μερικούς μήνες, το βραχιολάκι του νοσοκομείου που βρίσκεται στο ράφι αλλά και το πόσο γρήγορα μεγαλώνει το μωρό σου και η καρδιά σου ραγίζει λίγο...

o-xronos-perna-grigora.jpg

Instagram / alexxmiles

Το να είσαι γονιός είναι αστείο. Θέλεις να μεγαλώσουν τα παιδιά και να ξεπεράσουν συγκεκριμένες φάσεις και όταν τελικά συμβεί, μένεις με τον ενθουσιασμό και τη χαρά και μια καρδιά κομμάτια.

Σου λένε "περνάει ο καιρός γρήγορα" και γνέφεις συγκαταβατικά ή στρέφεις το βλέμμα σου αλλού αλλά όταν τελικά το ζεις, συνειδητοποιείς όντως πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος.

Πιο γρήγορα από οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.

https://www.instagram.com/reel/C1-odAdp1d7/

Καθώς λοιπόν φιλάτε το μάγουλο του νεογέννητου μωρού σας για 300η φορά μέσα στη μέρα, βεβαιωθείτε ότι θα μυρίσετε λίγο περισσότερο αυτό το άρωμα και όταν βρεθείτε στον 23ο γύρο παιχνιδιού στην κουζίνα του νηπίου σας, ζητήστε του ένα ακόμη νόστιμο πλαστικό cupcake.

Γιατί ο χρόνος είναι κλέφτης και περνάει γρήγορα.

Πηγή: Instagram@ alexxmiles(ελεύθερη απόδοση)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved