Πώς παρομοιάζει μια μαμά τη ζωή με δύο παιδιά

H Macy Pruett,  μιλάει για τις δυσκολίες του να μεγαλώνεις δύο μικρά παιδιά.

Πώς παρομοιάζει μια μαμά τη ζωή με δύο παιδιά
Instagram / fittestcore

Όταν ήμουν περίπου 35 εβδομάδων έγκυος με τον Wyatt, ρώτησα έναν φίλο ενός φίλου που είχε γίνει πρόσφατα πατέρας δύο παιδιών πώς ήταν με δύο παιδιά...

Mε κοίταξε. Έβαλε το χέρι του στον ώμο μου και γέλασε . « Είναι τόσο δύσκολο. Αλλά και τόσο απίστευτο».

Έκανε μια κίνηση με το χέρι του, προς τα πάνω, λέγοντας: « Τους πρώτους 6 μήνες απλά προσπαθείς να ανέβεις στο τρενάκι. Έπειτα φτάνεις στον προορισμό και τελικά μπορείς να απολαύσεις τη βόλτα της επιστροφής».

Καθώς έκανε την κίνηση προς τα κάτω με το χέρι του, θυμάμαι ότι σκέφτηκα ότι οι έξι μήνες ήταν μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να μπορώ κι εγώ να απολαύσω τα καλά πράγματα.

zoi-me-dio-paidia.jpg

Instagram / fittestcore

Αποδείχθηκε πως είχε δίκιο. Ναι λοιπόν, είναι μια βόλτα με το τρενάκι η οποία ξεκινά με απότομη ανάβαση προκειμένου να φτάσεις στην κορυφή. Αλλά μόλις φτάσεις όλα είναι υπέροχα!

Νέες μαμάδες δύο παιδιών, κρατηθείτε. Ξέρω ότι νιώθετε σαν να πνίγεστε. Αλλά το κεφάλι σας θα αρχίσει να σκάει πάνω από το νερό και θ΄ αρχίσετε να αναπνέετε ξανά πριν το καταλάβετε.

Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για τη βόλτα με το τρενάκι του λούνα παρκ. Σηκώστε τα χέρια και προετοιμαστεί για την κάθοδο.

Πηγή: Instagram@fittestcore( ελεύθερη απόδοση)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved