Οι απλές καθημερινές στιγμές είναι και οι πιο σημαντικές

Η Emma μιλάει για όλες εκείνες τις στιγμές της καθημερινής ρουτίνας που όσο βαρετές και  κουραστικές και αν είναι δεν θα τις άλλαζε με τίποτα.

Μία Μαμά
Οι απλές καθημερινές στιγμές είναι και οι πιο σημαντικές

Instagram / wordsof_emmaheaphy

Εάν μου έλεγες ότι είχα ακόμα μία μέρα, στην παρούσα φάση δεν θα έλεγα ότι ήθελα να κάνω bungee jumping ή να κολυμπήσω με τα δελφίνια.

Θα έλεγα ότι θα ήθελα να κρατήσω τα μικρά τους χεράκια μέσα στα δικά μου για όσο περισσότερο γίνεται. Θα έλεγα ότι θέλω να ξαπλώνω μαζί τους σε κάθε ύπνο και να περιμένω να ξυπνήσουν στην αγκαλιά μου για να έχω ακόμα μία ευκαιρία να δω τα μάτια τους.

Θα έλεγα ότι θα ήθελα να δω πώς μετατρέπουν το σπίτι μας στη δική τους παιδική χαρά. Το δικό τους χαρούμενο μέρος γίνεται δικό μου και το χάος που προκύπτει θα έπρεπε να είναι κάτι που με κάνει να χαίρομαι και όχι να θυμώ νω. Θα ήθελα να είμαι εκεί για πάντα.

mitrotita-(19).jpg

Instagram / wordsof_emmaheaphy

Θα έλεγα ότι θα ήθελα να τα ακούσω να με φωνάζουν «μαμά» όσο το δυνατόν περισσότερες φορές και να τους πως ότι τα αγαπάω με κάθε τρόπο. Αυτές οι λέξεις θα σημαίνουν τα πάντα για πάντα.

Θα έλεγα ότι θα ήθελα να κάνω συνηθισμένα πράγματα. Αυτά που κάνω κάθε μέρα. Εκείνα που οποιαδήποτε μέρα μοιάζουν συνηθισμένα και βαρετά. Γιατί αυτά είναι τα μεγάλα πράγματα. Αυτά που σου αλλάζουν τη ζωή. Εκείνα που ξέρω ότι είναι τα καλύτερα γιατί είναι εκεί μαζί μου.

Μετά θα έλεγα μία μέρα ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετός, αλλά αξίζουν περισσότερο από το κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου μου. Και έτσι θα αξιοποιούσα την κάθε στιγμή για να τη ζήσω γιατί αυτό ακριβώς από όλα είναι αυτό που θα επέλεγα να κάνω.

Πηγή κειμένου: Instagram / wordsof_emmaheaphy

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved